Αντώναρος με αφορμή την efood: Να γιατί φοβούνται τα social media

Αντώναρος με αφορμή την efood: Να γιατί φοβούνται τα social media

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή σε ανάρτησή του στο facebook θυμάται τις κυβερνητικές επιθέσεις προς τα social media, μεταξύ των οποίων και την επίθεση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με αφορμή την πλήρη υπαναχώρηση της εταιρείας efood -που αναγκάστηκε τελικά υπό την γενική κατακραυγή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Instagram κλπ) αλλά και την αποδοκιμασία της εταιρείας μέσα από την αξιολόγησή της στις εφαρμογές, να δώσει συμβάσεις αορίστου χρόνου σε όλους τους εργαζόμενους- επισημαίνει:

«Άλλη μία απόδειξη γιατί προσπαθούν να βγάλουν τα σόσιαλ στη σέντρα. Γιατί τα φοβούνται. Γιατί δεν μπορούν να να τα αντιμετωπίσουν. Γιατί εκφράζουν τη λαϊκή βούληση. Την πραγματική. Όχι την κατασκευασμένη.»

Προσθέτει μάλιστα πως αυτή η κατακραυγή δεν προκαλείται από τα συμβατικά ΜΜΕ.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Από τις ειδήσεις:
Η εταιρία διανομής φαγητού efood κάνει στροφή και μετατρέπει σε αορίστου χρόνου τις συμβάσεις των χιλιάδων διανομέων της.
Μετά την κατακραυγή. Που; Όχι βέβαια στα συμβατικά ΜΜΕ.
Αλλά από τους κανονικούς πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Έτσι. Για να το βλέπουν οι επικριτές τους στο χώρο της πολιτικής αλλά και των παπαγάλων τους. Άλλη μία απόδειξη γιατί προσπαθούν να βγάλουν τα σόσιαλ στη σέντρα. Γιατί τα φοβούνται. Γιατί δεν μπορούν να να τα αντιμετωπίσουν. Γιατί εκφράζουν τη λαϊκή βούληση. Την πραγματική. Όχι την κατασκευασμένη.

Διαβάστε επίσης: 

Σε γραμμή Ερντογάν ο Μητσοτάκης, ενοχλείται από τα κοινωνικά δίκτυα και τα θεωρεί πρόβλημα για τη Δημοκρατία! (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter