Αντώναρος προς Μητσοτάκη για εξοπλιστικά: Ή τον κορόιδεψαν ή εκείνος κοροϊδεύει εμάς

Αντώναρος προς Μητσοτάκη για εξοπλιστικά: Ή τον κορόιδεψαν ή εκείνος κοροϊδεύει εμάς
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023. (Γ.Τ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στο «Χ» σχολιάζει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη «ότι δεν μπορούμε να επιβάλουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες τι θα κάνουν και πώς θα πουλήσουν όπλα στην Τουρκία».

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή σημειώνει πως αυτό ενδιαφέρει τους Έλληνες που «δεν τρώνε κουτόχορτο» προσθέτοντας πως ή εκείνον κορόιδεψαν «ή εκείνος κοροϊδεύει εμάς».

Για να συμπληρώνει:

«Διότι έγινε στο μεταξύ γνωστό ότι η Τουρκία και πολλά F-16 θα προμηθευθεί και θα εκσυγχρονίσει και στο πρόγραμμα των F-35 θα μπορέσει να συμμετάσχει. Και μάλιστα με αριθμό αεροσκαφών πολλαπλάσιο εκείνου που θα παραγγείλουμε εμείς, όπως φαίνεται. Και — να μην το ξεχνάμε — με πλήρη οπλικά συστήματα, λογισμικά και όλα τα συναφή.»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Μπορεί να μας λέει ο Π/Θ ότι δεν τον αφορά/απασχολεί τι οπλικά συστήματα και αεροπλάνα θα πάρουν οι Τούρκοι από τις ΗΠΑ. Ενδιαφέρει όμως τους Έλληνες. Που δεν τρώνε κουτόχορτο. Κι έχουν καταλάβει τώρα πια ότι ο Μητσοτάκης παραπλανούσε τον λαό λέγοντας ότι έχει εξασφαλίσει διαβεβαιώσεις κ.α. από την Ουάσιγκτον για διάφορα θέματα. Η εκείνον κορόιδεψαν. Η εκείνος κοροϊδεύει εμάς. Μάλλον το δεύτερο συμβαίνει. Διότι έγινε στο μεταξύ γνωστό ότι η Τουρκία και πολλά F-16 θα προμηθευθεί και θα εκσυγχρονίσει και στο πρόγραμμα των F-35 θα μπορέσει να συμμετάσχει. Και μάλιστα με αριθμό αεροσκαφών πολλαπλάσιο εκείνου που θα παραγγείλουμε εμείς, όπως φαίνεται. Και — να μην το ξεχνάμε — με πλήρη οπλικά συστήματα, λογισμικά και όλα τα συναφή.

Διαβάστε επίσης:

Αγρότες: Νέα μπλόκα και δυναμικές κινητοποιήσεις απέναντι στις επικοινωνιακές εξαγγελίες Μητσοτάκη (Videos)

Ο Ανδρουλάκης πάντα εκ των υστέρων και με χρονοκαθυστέρηση για Καϊλή και Χριστοφιλοπούλου

Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής για γάμο ομοφύλων: «Η Εκκλησία είναι αγκαλιά, είναι αγάπη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter