Απίστευτος Καιρίδης: Περιθωριακή η Αριστερά στην Ευρωβουλή

Απίστευτος Καιρίδης: Περιθωριακή η Αριστερά στην Ευρωβουλή

Αμείωτο συνεχίζεται το αντιδημοκρατικό κρεσέντο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Τελευταίος, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης, ο οποίος δεν δίστασε να υποστηρίξει ούτε λίγο ούτε πολύ πως η ψήφος των Ελλήνων που επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες ευρωεκλογές… πήγε στράφι.

«Είναι αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στην μικρότερη ομάδα του ευρωκοινοβουλίου. Μια ομάδα εντελώς περιθωριακή, με πάρα πολύ μικρή επιρροή. Είναι κρίμα πράγματι που οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν επιλέξει, κι αυτό είναι προσωπική μου άποψη, να σπαταλήσουν τις 21 έδρες που έχει χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο για να εκπροσωπηθεί σοβαρά και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της, σε περιθωριακές ομάδες», δήλωσε δίχως ίχνος ντροπής ο κ. Καιρίδης στο πλαίσιο συνέντευξής του στον 105,5 Στο Κόκκινο.

«Η χώρα μας δεν έχει την πολυτέλεια να έχει πολλές έδρες. Οι άνθρωποι εκεί, πρέπει να παίξουν μεγάλο ρόλο στις εξελίξεις. Θεωρώ λοιπόν ότι από ένα σημείο και μετά και η επιρροή της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ανήκουν στην μικρότερη ομάδα, είναι εξαιρετικά περιορισμένη», συμπλήρωσε στο ίδιο πνεύμα ο κ. Καιρίδης.

«Αυτοί που κατέβηκαν στις εκλογές με σημαία τους τον εθνολαϊκισμό δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας. Αυτή είναι δικιά μου άποψη», κατέληξε ο κ. Καιρίδης ξεχνώντας προφανώς τους Μακεδονομάχους της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΣΥΡΙΖΑ: Είχαμε χρόνια να ακούσουμε έναν τέτοιο αντιδραστικό και διχαστικό λόγο

Οι δηλώσεις Καιρίδη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο «για αντιδραστικό και διχαστικό λόγο», επισημαίνοντας πως «σε άλλες εποχές η Νέα Δημοκρατία θα του είχε δείξει ήδη την πόρτα της εξόδου».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Καιρίδης πάνω στον πανικό του επειδή βλέπει ότι δεν θα επανεκλεγεί βουλευτής, στρέφεται ενάντια σε 1,7 εκατομμύρια Έλληνες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ακουστεί.

Σε συνέντευξή του χαρακτήρισε «περιθωριακή ομάδα» την ιστορική ευρωομάδα της Αριστεράς και μίλησε για έδρες «που πετάμε» εξισώνοντας την Χρυσή Αυγή με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Είχαμε χρόνια να ακούσουμε έναν τέτοιο αντιδραστικό και διχαστικό λόγο όπως του κ. Καιρίδη, που αποδεικνύει όμως ποιοι είναι οι πραγματικοί παράγοντες τοξικότητας σήμερα στην πολιτική ζωή.

Σε άλλες εποχές η Νέα Δημοκρατία θα του είχε δείξει ήδη την πόρτα της εξόδου. Σήμερα, θα μπορούσε άνετα να αναβιβάσει τον γραφικό βουλευτή της σε κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:

Αμετανόητη η κυβέρνηση για τις «μακεδονομαχίες» κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ηλιόπουλος: Μιλάει για λαϊκισμό ο άνθρωπος που δεν έχει βγάλει ακόμα την περικεφαλαία των Πρεσπών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter