Από χρήση κεταμίνης έχασε την ζωή του ο Μάθιου Πέρι

Από χρήση κεταμίνης έχασε την ζωή του ο Μάθιου Πέρι

Από τις παρενέργειες χρήσης κεταμίνης έχασε την ζωή του ο Μάθιου Πέρι, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια θανάτου του, τα οποία μέχρι τώρα διερευνούνταν.

Σύμφωνα με το Τμήμα Ιατροδικαστών (DME) της κομητείας του Λος Άντζελες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Perry είχε λάβει θεραπεία με έγχυση κεταμίνης για την κατάθλιψη και το άγχος, μιάμιση εβδομάδα πριν από το θάνατό του, γράφει ο ιστότοπος TMZ.

Διαβάστε επίσης: Μάθιου Πέρι: «Ήμασταν οικογένεια», λένε οι συμπρωταγωνιστές του στα Φιλαράκια

Στους παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατο του Perry περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα», αναφέρει το Γραφείο του ιατροδικαστή.

Η έκθεση αυτοψίας

Η έκθεση αυτοψίας αναφέρει επίσης τον πνιγμό, τη στεφανιαία νόσο και τις επιδράσεις της βουπρενορφίνης ως άλλες καταστάσεις που συνέβαλαν στο θάνατό του.

Η κεταμίνη είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιούν οι γιατροί ως αναισθητικό για να προκαλέσουν απώλεια συνείδησης ενώ μειώνει τον πόνο. Οι γιατροί μερικές φορές το συνταγογραφούν για «εκτός ενδείξεων» χρήσεις, όπως η κατάθλιψη.

Η βουπρενορφίνη είναι ημισυνθετικό οπιοειδές το οποίο χρησιμοποιείται για την θεραπευτική υποκατάσταση των οπιοειδών, ιδίως της ηρωίνης, και την αντιμετώπιση του συνδρόμου στέρησης των οπιοειδών σε μεγάλες δόσεις, με περίπου τα ίδια αποτελέσματα με τη μεθαδόνη, και ως μέτρια ισχυρό αναλγητικό σε μικρότερες δόσεις για την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγαπητός ηθοποιός εντοπίστηκε νεκρός στη μπανιέρα του σπιτιού του σε ηλικία 54 ετών.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο δημοφιλής ηθοποιός Μάθιου Πέρι – Είχε υποδυθεί τον Τσάντλερ στα «Φιλαράκια»

Μάθιου Πέρι: Ο ρόλος του «Τσάντλερ», το περιστατικό με τον Τζάστιν Τριντό και οι καταστροφικοί εθισμοί (Videos)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter