Απογοητευμένος ο Μπογδάνος από την «πασοκοποιημένη» ΝΔ – Θέλει νέο κόμμα

Απογοητευμένος ο Μπογδάνος από την «πασοκοποιημένη» ΝΔ – Θέλει νέο κόμμα

Απογοητευμένος από τη σημερινή Νέα Δημοκρατία δηλώνει μέσω Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σημειώνοντας την «πασοκοποίηση» του κόμματος αλλά και τη στήριξη προς τον Ηλία Μόσιαλο που όπως αναφέρει σε άλλο του tweet δεν είναι εκλεγμένος σε αντίθεση με τον ίδιο.

«Χρειάζεται ένα νέο κόμμα. Συμφωνούμε», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε απάντησή του προς έναν χρήστη. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ εκφράστηκε πρώτη φορά δημοσίως υπέρ της ίδρυσης νέου κόμματος, αν και οι φήμες είχαν ξεκινήσει από την ημέρα που διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Αλλά μετά από πρόκληση ενός άλλου χρήστη που του έγραψε «Κρίμα ρε Κωνσταντίνε, σε στηρίζαμε. Δεν ανήκες ποτέ στην ΝΔ τελικά» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υπερασπίστηκε την γαλάζια οικογενειακή παράδοση της οικογένειάς του.

Και για να υπογραμμίσει την διαφοροποίηση της σημερινής Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Η ΝΔ είναι που δεν ανήκει πλέον στη ΝΔ»

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

«Η οικογένειά μου έδινε δωρέα στην οννεδ πειραιά την έδρα της τη δεκαετία 80 και 90. Σε όλες τις εκλογές έξω από τη Ρηγίλλης. Είμαι δαπίτης και οννεδίτης και βουλευτής Α Αθήνας ΝΔ. Της ΝΔ που πασοκοποιείτε και εξευτελίζετε. Μη με προκαλείς. Η ΝΔ είναι που δεν ανήκει πλέον στη ΝΔ.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter