Αποκάλυψη Ασπρίγια: Πως έσωσα τη ζωή του τον Τσιλαβέρτ…

Αποκάλυψη Ασπρίγια: Πως έσωσα τη ζωή του τον Τσιλαβέρτ…

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε κατά την διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή του ο παλαίμαχος διεθνής Κολομβιανό ποδοσφαιριστής Φαουστίνο Ασπρίγια…

Ο 54χρονος σήμερα Ασπρίγια στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Φαουστίνο ο Μεγάλος» της κολομβιανής τηλεόρασης ανέφερε σε ένα σημείο πως μία διαμάχη που είχε με τον Χοσέ Τσιλαβέρτ, τον γκολκίπερ και αρχηγό της εθνικής Παραγουάης, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ανάμεσα στην Κολομβία και την Παραγουάη τον Απρίλη του 1997, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998, θα μπορούσε να είχε στοιχίσει την ζωή στον τελευταίο.

Μου ζήτησε άδεια να τον δολοφονήσει…

Σύμφωνα με τον πρώην Κολομβιανό επιθετικό οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν έντονο διάλογο στο ματς, με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον διαιτητή στο 79ο λεπτό. 

Λίγο αργότερα ένας επαγγελματίας εκτελεστής πλησίασε τον Ασπρίγια στο ξενοδοχείο που διέμενε και του είπε ότι σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Τσιλαβέρτ εξ αιτίας εκείνου του καβγά και του ζήτησε την άδεια!

«Τι; Είσαι τρελός; Θα καταστρέψεις το κολομβιανό ποδόσφαιρο. Όχι, όχι, όχι… Ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο, παραμένει στο γήπεδο, μη κάνεις κάποια τρέλα», ήταν η απάντηση του Ασπρίγια κι έτσι έσωσε την ζωή του Παραγουανού γκολκίπερ.

Το περιστατικό αυτό συνέβη τρία μόλις χρόνια μετά την δολοφονία του αμυντικού της εθνικής Κολομβίας, Αντρές Εσκομπάρ, ο οποίος είχε πετύχει ένα αυτογκόλ στον αγώνα της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ 1994 στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του συγκροτήματος από την διοργάνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter