Βουλή: Λάδι στη φωτιά του «ιερού πολέμου» ΝΔ – εκκλησίας ρίχνει ο Νατσιός

Βουλή: Λάδι στη φωτιά του «ιερού πολέμου» ΝΔ – εκκλησίας ρίχνει ο Νατσιός
Δημήτρης Νατσιός

Να αναζωπυρώσει το «ιερό μέτωπο» εκκλησίας – κυβέρνηση αποπειράθηκε ο Δημήτρης Νατσιός από το βήμα της Βουλής, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν μπορεί να πολεμάς την εκκλησία τέσσερα χρόνια και να την επισκέπτεσαι στις ευρωεκλογές».

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Κυριάκο Βελόπουλο και παρά την «κατσάδα» από τον Ιερώνυμο στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, ο πρόεδρος της Νίκης προσπάθησε να ξαναφουντώσει τη σύγκρουση ιεραρχίας και ΝΔ.

«Στις 9 Ιουνίου δεν θα σας εμπιστευτεί ούτε ο ελληνικός λαός» είπε εισαγωγικά και πρόσθεσε: «Εμείς δεν θα υποδείξουμε σε κανέναν τι να κάνει, εμείς δεν είμαστε υπέρ των διοικητικών μέτρων. Όποιος έχει την ελευθερία έχει και την ευθύνη».

Εν συνεχεία, ο κ. Νατσιός αποφάσισε να εγκαταλείψει την προσεκτική κριτική, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να πολεμάς την εκκλησία τέσσερα χρόνια και να την επισκέπτεσαι στις ευρωεκλογές. Όποιος νιώθει καλά μετά από απρέπειες που διέπραξε, ας πάει μπροστά να προσκυνήσει»

Εκτός από την έμμεση κριτική για το νομοθέτημα που αφορούσε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, εξαπέλυσε και προσωπικό «καρφί» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Μας ανακοινώθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρευρεθεί στη δοξολογία της Εβδομάδας των Παθών. Σας ταιριάζει…» σχολίασε δηκτικά.

Διαβάστε επίσης:

«Γαλάζια» βουλευτής διαψεύδει Μαρινάκη – Φλωρίδη για το Μάτι

ΣΥΡΙΖΑ: «Ακροδεξιά, σκοταδισμός, μισογυνισμός, ομοφοβία και μπάζωμα η αριστεία της ΝΔ»

Ηλιόπουλος για Βαρτζόπουλο: Ο Μένγκελε θα υπέγραφε τις απόψεις του και με τα δύο χέρια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter