Αποκάλυψη Βερύκιου για Κολωνό: Εμπλεκόμενος κατέθεσε χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης (Video)

Αποκάλυψη Βερύκιου για Κολωνό: Εμπλεκόμενος κατέθεσε χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης (Video)

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του 53χρονου μαστροπού με θύμα το 12χρονο παιδί στον Κολωνό. Σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο, στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της ανήλικης βρέθηκαν χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης από πρόσωπο που φέρεται να ταυτοποιήθηκε ως παιδεραστής στην υπόθεση.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι

Όπως είπε, μιλώντας στον Alpha πρόκειται για δύο καταθέσεις, 20 και 25 ευρώ: «Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε στην υπόθεση του 53χρονου ένας παιδεραστής που είχε καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης. Και όχι μεγάλα ποσά. 20 και 25 ευρώ. Υπάρχει η πρώτη ταυτοποίηση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει η ταυτοποίηση, αυτό γίνεται είτε με κατάθεση χρημάτων -όπως σας αποκαλύπτω τώρα- είτε με μαρτυρία από το ίδιο το παιδί».

Συνέχισε λέγοντας: «Έχουν απευθυνθεί σε ψυχολόγους και στη πανεπιστημιακή κοινότητα για να δουν πώς θα μπει το παιδί κι αν πρέπει να μπει στη βάσανο της ταυτοποίησης των δραστών, οι οποίοι όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι λίγοι. Η είδηση είναι ότι βρέθηκαν χρήματα στον λογαριασμός της μητέρας της 12χρονης που είχε καταθέσει ένας εκ των δραστών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter