Κολωνός – καταγγελία: «Ο Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη και σε επώνυμους» (Video)

Κολωνός – καταγγελία: «Ο Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη και σε επώνυμους» (Video)

Σε καταγγελία για τη δράση του 53χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος, Ηλία Μίχου, προχώρησε έξω από τα δικαστήρια γυναίκα η οποία συστήθηκε ως «πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας».

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που συστήθηκε ως Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, ανέφερε τα εξής κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η απολογία του 53χρονου και του 42χρονου στην ανακρίτρια:

«Γειά σας. Είμαι η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούρια. Ήρθα να καταθέσω σήμερα γι’ αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχθηκε βέβαια γιατί θα δεχθεί τα δυο άτομα αυτά»

«Ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, να μην πούμε οδό. Και έφερνε και το ανήλικο κορίτσ … Το έφερνε να πάει με πελάτες -και επώνυμους πελάτες»

«Δεν το ήξερα εγώ, δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν από τρεις μήνες… Κανείς δεν έκανε καταγγελία, γιατί φοβόταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι από τον Κολωνό»

«Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Εγώ δεν το ήξερα… Χθες που είδα τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισα και γι’ αυτό ήρθα μόνη μου, χωρίς να με καλέσει κάποιος»

«Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα. Θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει μέσα τον κατηγορούμενο και έχει και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα κάρτα. Όχι, δεν το έχω καταθέσει στο ΑΤ. Το πήρα χθες το βράδυ και ήρθα σήμερα να καταθέσω. Η ανακρίτρια μου είπε αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσω»/

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, στο στικάκι, εμφανίζονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί.

Διαψεύδει το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων

«Δεν ήταν ποτέ ούτε πρόεδρος, ούτε μέλος του σωματείου μας» δήλωσε από πλευράς της η πρόεδρος του σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Έλλη Κανελλόπουλου, εξαπολύοντας επίθεση στη γυναίκα που το πρωί έκανε σοβαρές καταγγελίες για την αποτρόπαια υπόθεση βιασμού και μαστροπείας.

«Είναι ένα εξαρτημένο άτομο το οποίο με μιμείται χρόνια. Δεν θέλω να μπλέξω με εξαρτημένα άτομα. Δεν ήταν ποτέ ούτε πρόεδρος, ούτε μέλος του σωματείου μας» τόνισε μιλώντας στο newsbeast.gr η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλόπουλου.

«Όποιος έχει στοιχεία για τέτοιες κατάπτυστες υποθέσεις κακουργηματικές θα πρέπει να πηγαίνει στον ανακριτή. Καμία μας δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί με ανήλικα» τόνισε και συμπλήρωσε:
«Εμείς οι ίδιες λέμε να αλλάξει ο νόμος και από τα 18 έτη που βγαίνουν οι άδειες να πάει στα 21 έτη. Ποια θα βάλει ένα 12χρονο μέσα στο σπίτι της; Εάν δεν έχουμε παιδιά έχουμε ανίψια. Έλεος. Τα παιδιά είναι για παίζουν όχι για να εξυπηρετούν άνδρες».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter