Απολαμβάνουν της «γαλάζιας ασυλίας» ο τοπικός εισαγγελέας και ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας;

Απολαμβάνουν της «γαλάζιας ασυλίας» ο τοπικός εισαγγελέας και ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας;

Οι δικαστικές Αρχές της Ηλείας, η Αστυνομική Διεύθυνση και η λαλίστατη ηγεσία της, θα πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες τα αίτια της σημερινής προκλητικής τους στάσης– «σιωπής- ανοχής» απέναντι στην εφαρμογή των νόμων. 

Βάση αυτής τέθηκαν στο απυρόβλητο οι παπάδες, ο τοπικός μητροπολίτης, τα δημόσια πρόσωπα και όλοι εκείνοι που φέροντας την ετικέτα του «πιστού» πήγαν χωρίς κανένα προστατευτικό μέτρο στις εκκλησίες παραβαίνοντας τις τελευταίες εντολές και τις διατάξεις της κυβέρνησης περί περιοριστικών μέτρων.

Για τον τοπικό εισαγγελέα και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Ηλείας, ο νόμος της επιβολής των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του Covid 19 φαίνεται ότι ισχύει μόνο για τους αδύναμους πολίτες όπως για παράδειγμα για εκείνον τον φουκαρά από την Κρέστενα που πήγε να πάρει την σύνταξή του με κατεβασμένη κάτω από την μύτη την μάσκα του και εισέπραξε το πρόστιμο των αυστηρών οργάνων της τάξης.

Για τον τοπικό εισαγγελέα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, ο τοπικός μητροπολίτης οι παπάδες, οι «γαλάζιοι» αυτοδιοικητικοί παράγοντες και οι πολίτες που αψήφησαν προκλητικά τον νόμο και τα περιοριστικά μέτρα, βρίσκονται με το έτσι θέλω στο απυρόβλητο και κανένας νόμος η απαγορευτική διάταξη δεν τους αγγίζει…

Η εικόνα των αστυνομικών να κάνουν τα «στραβά μάτια» σήμερα έξω από τις εκκλησίες της Ηλείας, προκαλεί τους πολίτες που βιώνουν με τεράστιο οικονομικό και ψυχολογικό κόστος τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας του Covid 19.

Ο τοπικός εισαγγελέας και ο Αστυνομικός Διευθυντής που έβγαζε προκλητικά «φιρμάνια» περί απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων στον εορτασμό της επετείου για το Πολυτεχνείο, θα πρέπει να μας εξηγήσουν από πού έλαβαν τις εντολές για να μη εφαρμόσουν τον νόμο σήμερα στις εκκλησίες της Ηλείας.

Και οι δύο θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι νόμοι του κράτους σε μια δημοκρατική χώρα εφαρμόζονται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, θρησκείας, κομματικής ταυτότητας, χρώματος, επαγγέλματος και ιδιότητας… Η μη εφαρμογή τους συνιστά προκλητική παράβαση καθήκοντος και γι αυτό θα πρέπει να ελεγχθούν. Εκτός και αν απολαμβάνουν και αυτοί της «γαλάζιας» ασυλίας…

Πηγή: apokalypseis.com

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter