Απορρίφθηκε η ένσταση της συζύγου Τράγκα για την αναστολή της δέσμευσης της περιουσίας του εκδότη

Απορρίφθηκε η ένσταση της συζύγου Τράγκα για την αναστολή της δέσμευσης της περιουσίας του εκδότη

Απέρριψε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών την προσφυγή της Μαρίας Καρρά, συζύγου του εκδότη Γιώργου Τράγκα, που ζητούσε να ανασταλεί η δέσµευση των περιουσιακών της στοιχείων από την Αρχή Καταπολέμησης Νοµιµοποίησης Εσόδων από εγκληµατικές δραστηριότητες.

Το δικαστικό συμβούλιο, όπως αναφέρει το dikastiko.gr, απέρριψε τα επιχειρήματά της και πλέον η Μ.Καρρά ετοιμάζεται να αμφισβητήσει το βούλευμα.

Όπως αναφέρει ο συνήγορός της Θόδωρος Μαντάς “είναι τουλάχιστον παράδοξο- και σε κάθε περίπτωση πρωτοφανές- κυριολεκτικά στην καρδιά του καλοκαιριού και εν μέσω θερινών τμημάτων, την Παρασκευή 29 Ιουλίου να υποβάλλεται η εισαγγελική πρόταση και την Δευτέρα 1η Αυγούστου, να εισάγεται στο δικαστικό συμβούλιο και να εκδίδεται αυθημερόν το βούλευμα με το οποίο απορρίπτεται συλλήβδην η προσφυγή κατά της διάταξης της αρχής για το ξέπλυμα χρήματος’’. Σύμφωνα με το dikastiko.gr, δεν έχουν δεσμευτεί από την Αρχή μόνο κάποια ακίνητα της Μ. Καρρά στην Έδεσσα και ένα ακίνητο στην Αράχωβα, που δεν ανήκουν στο κληροδότημα Τράγκα.

Η Μ. Καρρά, αναφορικά με τη δικαστική εξέλιξη για την περιουσία του Γ. Τράγκα, έχει υποβάλλει αίτημα αποδοχής επ’ ωφελεία απογραφής της περιουσίας. Δηλαδή αποδέχεται την περιουσία, αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί ο εξονυχιστικός έλεγχος του συνόλου της, “κατά το ενεργητικό και το παθητικό της και εκ προοιμίου αποδέχεται την εγκυρότητα του αποτελέσματος που θα προκύψει”.

Σημειώνεται ότι ο μικρότερος γιος του Γ. Τράγκα, Φρέντυ, στην αρχή του καλοκαιριού, είχε κάνει γνωστό μέσω του Θέμη Σοφού, ότι αποποιείται την κληρονομιά του πατέρα του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter