Αποστολάκης: Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ – Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις (Video)

Αποστολάκης: Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ – Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις (Video)

«Ξεκινάει μία καινούργια μέρα από σήμερα με δουλειά, με προοπτική και με την πεποίθηση ότι θα καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον να αγκαλιαστεί από την κοινωνία ξανά, να μπει στην πραγματικότητα… Αλλάζει το σκηνικό» ήταν τα λόγια του Ευάγγελου Αποστολάκη μετά την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος.

Ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δήλωσε δικαιωμένος μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη προσθέτοντας ότι «το σημαντικό είναι ότι τελικά ο ελληνικός λαός και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν ενδιαφέρον για να κερδίσει το φως και η ελπίδα ξανά». «Είναι σαφές. Ο αρχηγός του κόμματος είναι ο κύριος Κασσελάκης. Αυτά που πρέπει να γίνουν την επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζονται “καθαρές” θέσεις και “καθαρές” κινήσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Τι είπε για τη δήλωση Τσακαλώτου

Ο κ. Αποστολάκης κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της Έφης Αχτσιόγλου και του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος δεν συνεχάρη τον Στέφανο Κασσελάκη για τη νίκη του, σημείωσε:

«Μετά από μια αντιπαράθεση, έστω και μέσα στο ίδιο κόμμα, είναι κάπως φυσιολογικό να υπάρχουν πικρίες και είναι δύσκολο κάποιος να ξεπεράσει τον εαυτό του και να δείξει λίγη μεγαλοσύνη και να συνειδητοποιήσει ότι για το καλό της παράταξης και το καλό της χώρας, καλό θα είναι μετά την αναμέτρηση να δεχτούν όλοι ότι αυτός είναι ο αρχηγός. […] Αν αυτό δεν γίνει, το εγχείρημα δεν θα πετύχει».

«Η κοινωνία δεν του είπε “πήγαινε να ξανακάνεις τα ίδια”. Επομένως εντοπίζουμε πού και πώς πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα. Να ξεκινήσουμε ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν άνθρωποι αρκετά ικανοί και άνθρωποι που έχουν να δώσουν και να προσφέρουν σε αυτό το κόμμα ανεξαρτήτως με το ποια θέση πήραν στην αντιπαράθεση. Το θέμα είναι ότι πρέπει να αναγνωριστεί και να δεχτεί όλο το σύστημα ότι υπάρχει ένα καινούριο ξεκίνημα, τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Αντιδράσεις θα υπάρχουν, μία είναι η αντιπαράθεση μία είναι η γκρίνια αλλά γεγονός είναι ένα. Αυτός είναι αρχηγός, αποφασίστηκε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι εύκολο να καταπιείς το γεγονός πως κάποιος σε 20 μέρες προεκλογικής καμπάνιας κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του και με τέτοια διαφορά. Από κει και μετά όλοι συνειδητοποιούν την πραγματικότητα. Αν δεν το κάνουν, υπάρχουν και άλλοι δρόμοι. Αλλά δεν είναι να φτάσουμε και να ξεκινήσουμε έτσι. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να γίνουν αυτά για τα οποία τον επέλεξε η κοινωνία. Εάν δεν γίνουν αυτά και εάν δεν κάνει τις κινήσεις που πρέπει, το εγχείρημα θα αποτύχει».

Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις

Μάλιστα, ο ίδιος, σημείωσε ότι πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «Θα είναι ένα κόμμα που θα έχει τις θέσεις, τις κατευθύνσεις, τις πολιτικές γραμμές… Θα λειτουργεί σαν κόμμα. Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση. Όποιος είναι δίπλα σε αυτές τις θέσεις, όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ υπάρχει πεδίο να προχωρήσουμε. Όποιος δεν θέλει ας κάτσει στην άκρη».

«Εγώ νομίζω θα πάει καλά, η εντολή είναι ξεκάθαρη, ο αρχηγός είναι αποφασισμένο το ποιος είναι, όλοι το δέχονται, αυτοί που δεν το δέχονται ή δεν θέλουν να το δεχτούν…», συμπλήρωσε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter