Αργυρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε την σύντροφό του

Αργυρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε την σύντροφό του

Στη φυλακή οδηγείται ο 46χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 40χρονης συντρόφου του, την οποία χτύπησε άγρια το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην Αργυρούπολη.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παρέμεινε κρυμμένος έως να παύσει η αυτόφωρη διαδικασία αποφεύγοντας τη σύλληψή του, απολογήθηκε μετά από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε την περασμένη Τρίτη.

Στην απολογία του, ο 46χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν ήξερε τι έκανε. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία έχει διαβιβαστεί στον τακτικό ανακριτή, περιλαμβάνουν κακώσεις σε όλο το σώμα, το κεφάλι, τον θώρακα καθώς και στα άκρα. Από την κρανιοτομή δε, προκύπτει αιμάτωμα στον εγκέφαλο ενώ εντοπίστηκε και αίμα στους πνεύμονες, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή.

Και δεύτερη καταγγελία: «Μη σε πετύχω μόνη σου, δεν θα βρουν που σε έχω θάψει»

Ακόμα πριν προλάβει να απολογηθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης, η πρώην σύντροφός του 46χρονου κατηγορούμενου υποστήριξε πως δέχθηκε απειλές από τον ίδιο, την ώρα μάλιστα που εκείνος κρατούνταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Όπως είπε η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον 46χρονο μέσα από τα κρατητήρια στο οποίο της είπε: «είσαι η επόμενη».

Η ίδια υποστήριξε πως είχε δεχθεί βίαιη συμπεριφορά και κατά τη διάρκεια της δεκάχρονης σχέσης τους. Το 2002 η πρώην σύντροφό του υποστήριξε πως αφού την εξύβρισε της ζήτησε να φύγει από την οικία του. «Όταν προσπάθησα να αποχωρήσω αρχικά με έδειρε αγρίως, εν συνεχεία με έπιασε από τον λαιμό και με κράτησε βιαίως εντός της οικίας», είπε, μεταξύ άλλων η καταγγέλλουσα.

Παράλληλα η ίδια στην καταγγελία της σημείωσε πως ούτε ο σκύλος που είχαν δεν γλίτωσε από τη λύσσα του κατηγορούμενου.

Συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι μετά από μια επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο 46χρονος, ο σκύλος του επιτέθηκε για να την προστατεύσει, με αποτέλεσμα εκείνος, να κρεμάσει το ζώο από πέργκολα του μπαλκονιού, αφού πρώτα του είχε βγάλει τα δόντια.

Τέλος, η γυναίκα αναφέρθηκε και σε ένα άλλο περιστατικό, κατά το οποίο αφού ο 46χρονος την ρώτησε γιατί τα μάτια της είναι μαύρα, εκείνη του απάντησε πως δεν έχουν τίποτα. «Τότε εκείνος μου έριξε δύο χαστούκια… με έπιασε από τον λαιμό και με οδήγησε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο 5χρονος γιος μας έκλεισε την πόρτα και πήγε να φέρει και την μικρή. Εγώ κατάλαβα τι θα ακολουθούσε και προσπάθησε να κρατήσω την πόρτα κλειστή. Έσπασε τα πόμολα και μπήκε μέσα… με έπιασε ξανά από τον λαιμό φωνάζοντας “δεν θα σου κάνω τη χάρη να σε σημαδέψω, αλίμονο σου μόνο μη σε πετύχω μόνη σου. Δεν θα βρουν που σε έχω θάψει”».

Διαβάστε επίσης: Αργυρούπολη: Στον ανακριτή ο 46χρονος – Και νέα καταγγελία σε βάρος του: «Είσαι η επόμενη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter