Αρης: Αγνοεί τη νίκη στα φιλικά, ήττα 0-2 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Αρης: Αγνοεί τη νίκη στα φιλικά, ήττα 0-2 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Την 3η ήττα του σε τέσσερα φιλικά ματς υπέστη ο Αρης αυτή τη φορά από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στη Νέα Ευκαρπία και αγνοεί τη νίκη, αφού έχει ακόμη και μια ισοπαλία.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα δεν είχε κάτι αξιόλογο με τον Αρη να έχει την υπεροχή αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει συνεργασίες και να απειλήσει την βουλγαρική άμυνα. Οι Πάλμα και Σαβέριο κινήθηκαν σε ρηχά νερά και μόνο οι Ρουπ και Νταρίντα προσπαθούσαν για κάτι καλό.

Στο β’ μέρος η ΤΣΣΚΑ μπήκε πιο επιθετικά στο ματς και στο 47’ κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Αρη και να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ του Στόιτσκοφ. Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό ούτε ξεκάθαρο πλάνο. Και σα να μην έφθανε αυτό, οι Βούλγαροι εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά του Αρη και σε μια αντεπίθεση με πλασέ του Ρούσεφ έκαναν και το 0-2 στο 59’.

Ο Αρης απείλησε με απευθείας εκτέλεση του Πάλμα που έδιωξε ο Βούλγαρος γκολκίπερ. Συνολικά οι Θεσσαλονικείς είχαν 14 τελικές αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κινδύνους για την αντίπαλη εστία και στο β’ μέρος μόνο ο Γκρέι πάλεψε με την πίεση που άσκησε στους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρουπ, Νταρίντα, Παναγίδης, Πάλμα, Σαβέριο, Γκρέι. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Πάβισιτς, Αηδόνης, Τζούρασεκ, Μενέντεζ, Εμπακατά, Φατόρε, Ντουκουρέ, Χριστοδουλόπουλος,

Για την ΤΣΣΚΑ ξεκίνησαν οι Γκάνεφ, Γκουρίστα, Πέτροφ, Χελίτον, Οράτσεφ, Τσότσεφ, Βούτοφ, Τσένοφ, Κιρίολοφ, Ρούσεφ, Ταλίς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter