Αρσάκειο: Μήνυση κατά του σχολείου ετοιμάζουν οι γονείς του 15χρονου

Αρσάκειο: Μήνυση κατά του σχολείου ετοιμάζουν οι γονείς του 15χρονου

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση bullying με θύμα 15χρονο μαθητή στο Αρσάκειο, καθώς οι γονείς του ανήλικου θα προχωρήσουν στην κατάθεση μήνυσης κατά του σχολείου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Παράλληλα, ο Εισαγγελέας Ανηλίκων επέστρεψε την δικογραφία στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΓΑΔΑ προκειμένου να γίνει περαιτέρω έρευνα. Την ίδια ώρα έρχονται στο φως νέες καταγγελίες από γονείς μαθητών για περιστατικά bullying στο σχολείο.

Συνεδριάζει ο Σύλλογος Γονέων

Στη συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων στο Αρσάκειο σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, θα τεθεί η υπόθεση του 15χρονου.  Ενώπιον του αρμόδιου οργάνου του σχολείου έχουν κληθεί τόσο οι έξι εμπλεκόμενοι μαθητές και το θύμα, όσο και οι κηδεμόνες τους, ενώ σε εξέλιξη είναι Ένορκη Διοικητική Εξέταση σύμφωνα με τη διοίκηση του Αρσακείου για τυχόν ευθύνες των εκπαιδευτικών.

Αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τους 6 μαθητές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι έξι μαθητές εμφανίζονται αμετανόητοι για το άγριο μπούλινγκ σε βάρος του συμμαθητή τους. «Δεν τον πειράζαμε μόνο εμείς. Τον κορόιδευαν και άλλοι από το σχολείο. Τον πειράζαμε και τη συγκεκριμένη μέρα και, έτσι, για πλάκα αποφασίσαμε να τον δέσουμε. Πέσαμε πάνω του 5-6 παιδιά, τον δέσαμε με τη πετονιά, αλλά ξέφυγε λίγο η κατάσταση», ισχυρίστηκαν στην κατάθεσή τους.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter