Αρτα: Την “κακιά στιγμή” επιστράτευσε ο δολοφόνος του πεθερού του

Αρτα: Την “κακιά στιγμή” επιστράτευσε ο δολοφόνος του πεθερού του

Προθεσμία  έως την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε προκειμένου να απολογηθεί ο 29χρονος ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας.

«Μετάνιωσα και δεν πυροβόλησα τη σύζυγό μου ούτε είχα κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τα δικαστήρια, όπως μεταδίδει το arta2day.gr.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «ήταν η κακιλα στιγμή, μακάρι να μην είχε γίνει ποτέ αυτό, δεν ξέρω τι έπαθα εκείνη την ώρα, θόλωσαν όλα».

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η πεθερά του 29χρονου, είχε σχεδιάσει να κάνει κακό στην οικογένειά του. Αρχικά τους πήρε τηλέφωνο και τους είπε ότι θέλει να δει το παιδί του. Η πρώην γυναίκα του και μάνα του παιδιού το δέχτηκε και τον κάλεσε να έρθει στο χωριό να δει το παιδί και να παίξουν στην αυλή.

Ο δράστης, σύμφωνα με την πεθερά του, είχε άλλο σχέδιο. Μόλις έφτασε στο σπίτι με το αυτοκίνητό του έβγαλε το όπλο κι άρχισε να πυροβολεί την πρώην γυναίκα του. Στη συνέχεια άρπαξε με το ένα χέρι το παιδί από κάτω και πήγε να φύγει. Τότε τον πρόλαβε ο 75χρονος πεθερός του και αυτός τον πυροβόλησε τέσσερις φορές στον θώρακα και την καρδιά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter