Ασημακοπούλου: Λέει ότι την έκαναν μέλος του iSyriza – Η αφοπλιστική απάντηση του Λ. Κρέτσου

Ασημακοπούλου: Λέει ότι την έκαναν μέλος του iSyriza – Η αφοπλιστική απάντηση του Λ. Κρέτσου
EUROKINISSI

Ενα είδος αντιπερισπασμού επιχείρησε να κάνει η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Ενώ το μεγάλο γεγονός είναι ο αποκλεισμός της από νέα υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή, και η παραίτηση άλλων δύο υψηλόβαθμων στελεχών της ΝΔ, εξαιτίας της διαρροής προσωπικών δεδομένων, η ευρωβουλευτής διαμαρτυρήθηκε για κάτι άλλο.

Εγραψε σε ανάρτησή της στο Χ ότι «τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου».

Είναι προφανές ότι κάποιος κακόβουλος χρησιμοποίησε τη δημόσια γνωστή ηλεκτρονική διεύθυνση της κυρίας Ασημακοπούλου και ξεκίνησε τη διαδικασία εγγραφής στο iSyriza και αυτό μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε. Ομως μέλος δεν εγγράφεται εκτός εάν από το ίδιο e-mail επιβεβαιώσει.

Στην κυρία Ασημακοπούλου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Λευτέρης Κρέτσος. «Η κ. Ασημακοπούλου δεν ειναι μέλος στον iSyriza. Κάποιος χρησιμοποίησε το email της για να εγγραφεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Μπορεί όμως να αναζητήσει θεσμικά την ip address για να μάθουμε και εμείς ποιος κρύβεται πίσω από την ιστορία. Θα είμαστε στο πλευρό της».

Η απάντηση του κ. Κρέτσου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον επειδή λέει στην κυρία Ασημακοπούλου ότι μπορεί η ίδια να αποκαλύψει τον κακόβουλο, φαρσέρ, πολιτικό αντίπαλο ή ό,τι άλλο είναι αυτός που χρησιμοποίησε το e-mail της.

Οπότε θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η ευρωβουλευτής.

Διαβάστε επίσης:

Κατά μέτωπο επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Ασημακοπούλου: «Επικοινωνιακές οι παραιτήσεις-Παραμάγαζο το υπουργείο»

Τι όπλα φορτώνουν τα ουκρανικά μεταγωγικά Antonov στην Ελευσίνα; (Photos)

Conference League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Ο Κασσελάκης εισέβαλλε στο πλατό του Λιάγκα: «Είμαι αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να έχεις λίγο σεβασμό;» (Video)

Παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο της Θήβας ο Στέφανος Κασσελάκης – Η αγκαλιά με τον πατέρα του (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter