Ασθένεια Κέιτ Μίντλετον: Χάρι και Γουίλιαμ επικοινώνησαν αλλά… μόνο για τα τυπικά

Ασθένεια Κέιτ Μίντλετον: Χάρι και Γουίλιαμ επικοινώνησαν αλλά… μόνο για τα τυπικά

Η αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον για την ασθένειά της, δεν μοιάζει ότι θα περιορίσει το χάσμα ανάμεσα στα δύο αδέρφια, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Υπενθυμίζεται, ότι την περασμένη εβδομάδα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο μετά από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο σε κλινική του Λονδίνου.

Δείτε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Πάσχω από καρκίνο, ξεκίνησα χημειοθεραπεία (Video)

Τα νέα έγιναν πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, με χιλιάδες θαυμαστές να σπεύδουν να στείλουν τις ευχές τους στην Κέιτ Μίντλετον. Μεταξύ αυτών και ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση ευχόμενοι στην πριγκίπισσα της Ουαλίας «ταχεία ανάρρωση».

Στην ανακοίνωσή τους ο Χάρι και η Μέγκαν ανέφεραν: «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και εν ειρήνη».

Έπειτα, αποκαλύφθηκε από τον βασιλικό συντάκτη του ITV, Κρις Σιπ, ότι ο πρίγκιπας Χάρι μόλις έμαθε για τον καρκίνο της Κέιτ «επικοινώνησε με τον αδερφό του ιδιωτικά. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν επρόκειτο για τηλεφωνική κλήση ή βιντεοκλήση», σύμφωνα με τον Σιπ.

Όμως, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Τομ Κουίν αποκάλυψε στη συνέχεια μιλώντας στη Mirror, πως η απάντηση που έλαβε ο Χάρι δεν ήταν και η πιο εγκάρδια.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν επικοινώνησαν με τον Γουίλιαμ, αλλά το ιδιωτικό τους μήνυμα ήταν απλώς ένα μήνυμα συμπαράστασης. Αυτό δεν σημαίνει ότι τέθηκε κάποια πρόταση πως τα αδέρφια θα πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους, ή ότι ο Χάρι θα πρέπει να επιστρέψει σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι και πολύ καλό το κλίμα για κάτι τέτοιο. Ο Γουίλιαμ, ο οποίος εξακολουθεί να είναι πληγωμένος από όλα όσα έχει πει ο Χάρι στο παρελθόν, απάντησε, αλλά η απάντησή του ήταν σε μεγάλο βαθμό σχεδιασμένη από το Παλάτι, και δεν μπορεί να πει κανείς ότι περιείχε μια θέρμη που θα περίμενε κανείς από τον έναν αδερφό στον άλλον.

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Άνοιξε έρευνα για τον ιατρικό φάκελο – Ποιοι βρίσκονται στο «στόχαστρο»

Κέιτ Μίντλετον: «Επιχείρησαν να κλέψουν τον ιατρικό φάκελό της από το νοσοκομείο»

Κέιτ Μίντλετον: Νέα πειραγμένη φωτογραφία, αυτή τη φορά με την Ελισάβετ

Βίντεο από την επανεμφάνισή της Κέιτ Μίντλετον – «Φαινόταν χαρούμενη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter