ΑΤ Ομονοίας: Ελεύθεροι με όρους οι αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης

ΑΤ Ομονοίας: Ελεύθεροι με όρους οι αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης
Ελευθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ  που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας.
Οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι και τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής τους μια φορά τον μήνα.

«Δεν την καλέσαμε εμείς στο ΑΤ εκείνη τη νύχτα. Ήρθε μόνη της γύρω στις 11 το βράδυ την ώρα που εμείς φεύγαμε για περιστατικό. Μας περίμενε σε διπλανή καφετέρια» φέρεται να υποστήριξαν κατά την απολογία τους οι δύο κατηγορούμενοι ενώ ισχυρίστηκαν δε πως κατά την επιστροφή τους, εκείνη θέλησε να την ξεναγήσουν στο τμήμα.

«Την ώρα που περιμέναμε το ασανσέρ μας είπε να μην ανέβουμε επάνω, αλλά να πάμε σε ένα δωματιάκι που είχε δει στο ισόγειο και της είπαμε ότι είναι τα αποδυτήρια».

Οι ίδιοι στις απολογίες τους επικαλούνται μηνύματα που φέρεται να έστειλε η 19χρονη σε μία φίλη της και της έλεγε ότι περνάει καλά και θα καθυστερήσει.

Από την πλευρά της η 19χρονη στην τρίτη της, συμπληρωματική κατάθεση είπε ότι πως δεν δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την επαφή γιατί ένιωσε φόβο, καθώς οι αστυνομικοί οπλοφορούσαν . Για τον ίδιο λόγο, δηλαδή από φόβο και ντροπή, φέρεται να εξήγησε ότι δεν είπε τίποτα σε κανέναν προτού προβεί στην καταγγελία.

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter