Ατρόμητος – ΑΕΛ 4-0: Διατήρησαν το αήττητο και πέρασαν στους «8» του Κυπέλλου οι Περιστεριώτες (Video)

Ατρόμητος – ΑΕΛ 4-0: Διατήρησαν το αήττητο και πέρασαν στους «8» του Κυπέλλου οι Περιστεριώτες (Video)

Ο Ατρόμητος συνέχισε το αήττητο σερί του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, καθώς νίκησε 4-0 την ΑΕΛ και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί που θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, που παίζουν αύριο στο Νέο Φάληρο (1-1 το πρώτο παιχνίδι).

H ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε τους γηπεδούχους με τους Ογκμπόε και Ουατάρα. Ο Ατρόμητος φάνηκε στο ματς μετά το 20’ και κατάφερε στο 39’ να ανοίξει το σκορ. Εξαιρετική συνεργασία Αντζιέλσκι, Βρακά και Κουέν, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Τριμμάτης νίκησε από κοντά τον Σουλούκο για το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 24χρονου εξτρέμ στην 5η του συμμετοχή με τον Ατρόμητο.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι (δεν υπήρχε VAR στο ματς) που έκανε ο Γιανναράκης και ο Αντζιέλσκι που το εκτέλεσε, ευστόχησε κι έκανε το 2-0 (50’).

Στο 56’ η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κ. Παπαγεωργίου με 2η κίτρινη και το ματς πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα και ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Όμως στο 84’ ο Τσακμάκης με κεφαλιά από κόρνερ του Κούντε έκανε το 3-0 και στις καθυστερήσεις (93’) ο Βέργος διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον Ατρόμητο.

Ο διαιτητής Βάτσιος «κιτρίνισε» τους Κ. Παπαγεωργίου (δύο), Ουατάρα, Γιανναράκη, Ιμερέκοβ.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοβ, Αθανασίου, Πομόνης (72’ Ασεβέδο), Γκονθάλεθ, Καραμάνης (81’ Βαλέντσια), Κουέν (57’ Κούντε), Τριμμάτης, Αντζιέλσκι (72’ Βέργος), Βρακάς (57’ Ντιρκς).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Πλέγας (63’ Αντράδα), Μαυρίας (85’ Βλιόρας), Κ. Παπαγεωργίου, Όγκμποε (63’ Στίνα), Ουατάρα (63’ Νίνο), Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδάνος (63’ Παπαδόπουλος), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης: Σε εταιρεία με εικονικά τιμολόγια 4 εκατ. ευρώ νοικιάζει κτίριο η ΑΑΔΕ με φωτογραφικό διαγωνισμό – Ελέγχεται από την εισαγγελία

Ο Κασσελάκης αποκαλύπτει τους «ηθοποιούς» που επιστρατεύει ο Μητσοτάκης και τις… τυχαίες συναντήσεις (Video)

Ηχηρό μήνυμα από το Μαξίμου σε Σαμαρά και Βορίδη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter