Αχτσιόγλου: Υποχρέωσή μας να εμπνεύσουμε ξανά τον προοδευτικό κόσμο

Αχτσιόγλου: Υποχρέωσή μας να εμπνεύσουμε ξανά τον προοδευτικό κόσμο

Σε δηλώσεις προχώρησε η κ. Αχτσιόγλου έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή.

Η κ. Αχτσιόγλου δήλωσε αρχικά ότι εντός της Κεντρικής Επιτροπής υποστήριξε ένα στρατηγικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση και την επαύριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά τα αίτια της ήττας, η κ. Αχτσιόγλου δήλωσε ότι η συζήτηση αναφορικά με αυτές πρέπει να γίνει συγκροτημένα, συλλογικά και εν κινήσει

Επιπλέον, η ίδια δήλωσε ότι τώρα, μέγιστο καθήκον του ΣΥΡΙΖΑ είναι να εμπνεύσει τον προοδευτικό και αριστερό κόσμο που απομακρύνθηκε από τις κάλπες, ασκώντας παράλληλα δημιουργική αντιπολίτευση. “Χρειαζόμαστε συριζα μεθοδικό, που θα δίνει βάθος σε θέσεις και προτάσεις” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η κ. Αχτσιόγλου δήλωσε ότι όλοι οι υποψήφιοι έχουν προσέλθει με ενωτική διάθεση.

Η δήλωση Αχτσιόγλου

«Υποστήριξα στην ΚΕ που συνεδριάζει σήμερα αδρές στρατηγικές γραμμές για έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Βρισκόμαστε μετά από μια βαριά πολιτική ήττα όμως εκτιμώ ότι τις αιτίες της ήττας θα πρέπει να τις συζητήσουμε εν κινήσει, δηλαδή ενώ παράλληλα θα ανασυντάσσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας.

Είναι υποχρέωση μας να εμπνεύσουμε ξανά έναν κόσμο προοδευτικό, έναν κόσμο που έρχεται από την αριστερά και έχει ανάγκη να δει το δικό μας πρόσωπο να είναι δημιουργικό. Να ασκήσουμε δημιουργική αντιπολίτευση σήμερα για να μπορέσουμε να επανέλθουμε σε κυβερνητική τροχιά την επόμενη μέρα. Και για να το κάνουμε αυτό θεωρώ ότι χρειαζόμαστε έναν ΣΥΡΙΖΑ σύγχρονο, μεθοδικό, ο οποίος θα δίνει περιεχόμενο στην πολιτική, ο οποίος θα δουλεύει με συγκροτημένο τρόπο, θα αξιοποιεί την τεχνική γνώση, θα δίνει βάθος στις θέσεις και τις προτάσεις του και θα βρίσκεται καθημερινά σε επικοινωνία με την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας, δηλαδή με τους ανθρώπους που δημιουργούν στην Ελλάδα».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter