Αυγέρη για διάγγελμα Μητσοτάκη: Προσπαθεί να μοιράσει την ευθύνη, κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα

Αυγέρη για διάγγελμα Μητσοτάκη: Προσπαθεί να μοιράσει την ευθύνη, κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα

Δριμύτατη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το διάγγελμά για το lockdown εξαπέλυσε η Δώρα Αυγέρη η οποία στάθηκε στο ότι ο πρωθυπουργός βάζει στο… κάδρο (και στο τηλεοπτικό πλάνο) πλέον τον Σωτήρη Τσιόδρα για να επιμερίσει τις ευθύνες.

«Τελείωσαν τα μονά πλάνα και τα ατομικά διαγγέλματα; Μην ψάχνουμε την αλήθεια στις απαντήσεις του πρωθυπουργού. Ούτε την παραδοχή της αποτυχίας και της ανικανότητας, των εγκληματικών χειρισμών του», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook.

Δείτε επίσης: Καθολικό lockdown από το πρωί του Σαββάτου ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης – Επανέρχονται τα SMS – Ποια σχολεία μένουν ανοιχτά (Video)

«Όμως, το υπερτονισμένο εγώ του και το αμετροεπές πρώτο πρόσωπο δείχνουν ποιος είναι ο βασικός και κύριος υπεύθυνος! Εξάλλου, Αυτός το επέβαλε και στον δημόσιο λόγο του και στην δημόσια εικόνα του με τα εγωκεντρικά διαγγέλματά του. Τώρα, μοιράζει την τηλεοπτική εικόνα στα δυο, προσπαθώντας να μοιράσει και την ευθύνη, δήθεν βάζοντας στο κάδρο την επιστήμη. Παίζοντας δήθεν ομαδικό παιχνίδι…»,  προσθέτει.

«Γιατί απλά προσπαθεί να βγει ο ίδιος από την μοναξιά του μονού πλάνου που επέβαλε. Αλλά, αυτοεγκλωβίστηκε. Δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτήν. Η ευθύνη του ανήκει εις ολόκληρον. Όπως και ο λογαριασμός. Και ας κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα. Α, να και μια αλήθεια που ψέλλισε: το μαξιλάρι των 37 δισεκατομμύριων ευρώ. Που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν το είπε! Αλλά το ξέρει ο κόσμος. Ναι. Με ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα γινόταν αλλιώς!», καταλήγει.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4803711039669589&id=2934752839898761

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter