Αυγέρη κατά Μητσοτάκη: «Η έγνοιά του δεν είναι η Δημόσια Παιδεία αλλά η κερδοσκοπία συγκεκριμένων επιχειρηματιών»

«Ο Πρωθυπουργός εξακολουθεί να υποτιμά με τα λεγόμενά του τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών» ασκώντας κριτική, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη με αφορμή τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Δείτε επίσης: Και επίσημα Παιδεία πολλών ταχυτήτων: Εισαγωγή με «ιδιωτικά κριτήρια» στα «Ελεύθερα Πανεπιστήμια»

Όπως αναφέρει: «Η ακραία εγκληματικότητα και η ωμή οπαδική βία δεν αντιμετωπίζονται με τις επικοινωνιακές συσκέψεις που συγκαλεί κάθε τρεις και λίγο» και συνεχίζει υπογραμμίζοντας ότι «απαιτείται ισχυρή πολιτική βούληση που, όπως έχει αποδειχθεί, η κυβέρνηση δε διαθέτει».

«Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει απολύτως υποκριτικά ως πρώτη προτεραιότητα το δημόσιο πανεπιστήμιο, ενώ επί σχεδόν 5 χρόνια κάνει τα πάντα για την απαξίωσή του και τώρα παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με το Σύνταγμα» προσθέτει η ίδια.

Υπογραμμίζει: «Ούτε δημόσιο ούτε ελεύθερο θέλει το ελληνικό πανεπιστήμιο ο Πρωθυπουργός. Καμία έγνοια δεν έχει για τη Δημόσια Παιδεία, όπως δεν έχει και για τη δημόσια υγεία. Να κερδοσκοπήσουν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες θέλει»

«Όλα είναι επιχείρηση για τον κ. Μητσοτάκη» καταλήγει η Δώρα Αυγέρη.

Ολόκληρη η δήλωση της Βουλευτή

«Ο Πρωθυπουργός εξακολουθεί να υποτιμά με τα λεγόμενά του τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών.

Η ακραία εγκληματικότητα και η ωμή οπαδική βία δεν αντιμετωπίζονται με τις επικοινωνιακές συσκέψεις που συγκαλεί κάθε τρεις και λίγο.
Απαιτείται ισχυρή πολιτική βούληση που, όπως έχει αποδειχθεί, η κυβέρνηση δε διαθέτει.

Η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια στράγγισαν τα ελληνικά νοικοκυριά τη χρονιά που μας αφήνει, κι ο πρωθυπουργός μιλά ανερυθρίαστα για σημαντικές κατακτήσεις!

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει απολύτως υποκριτικά ως πρώτη προτεραιότητα το δημόσιο πανεπιστήμιο, ενώ επί σχεδόν 5 χρόνια κάνει τα πάντα για την απαξίωσή του και τώρα παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με το Σύνταγμα.

Ούτε δημόσιο ούτε ελεύθερο θέλει το ελληνικό πανεπιστήμιο ο Πρωθυπουργός.

Καμία έγνοια δεν έχει για τη Δημόσια Παιδεία, όπως δεν έχει και για τη δημόσια υγεία.

Να κερδοσκοπήσουν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες θέλει.

Όλα είναι επιχείρηση για τον κ. Μητσοτάκη».

YouTube video player

Διαβάστε επίσης: Συμφωνητικό 5 εκατ. ευρώ πριν την εκπνοή της προεδρίας Μπακογιάννη – Στον εισαγγελέα η υπόθεση της Ανάπλασης

Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: «Μαγείρεψε» τη λίστα μαρτύρων η ΝΔ – Συγκάλυψη καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Από ρητορική μίσους και ρατσισμού… ανοικτή πρόσκληση σε μετανάστες!

Ετικέτες