Αυγέρη σε Μαρινάκη: «Οι υπεκφυγές και οι ασάφειες είναι το τελευταίο καταφύγιο των ενόχων»

Αυγέρη σε Μαρινάκη: «Οι υπεκφυγές και οι ασάφειες είναι το τελευταίο καταφύγιο των ενόχων»

«Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, υπό το κράτος του πανικού που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις ότι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής γνώριζε αρμοδίως από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενάμιση χρόνο πριν το έγκλημα των Τεμπών, ότι οι αμαξοστοιχίες είναι εκτεθειμένες σε άμεσο κίνδυνο πολύ σοβαρού δυστυχήματος, επέλεξε να απαντήσει με υπεκφυγές και ασάφειες. Αυτές είναι το τελευταίο καταφύγιο των ενόχων» τονίζει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επιμείνει μέχρι τέλους και θα εργαστεί ακούραστα για την διαλεύκανση του εγκλήματος των Τεμπών και την απόδοση δικαιοσύνης υπέρ των 57 αδικοχαμένων συνανθρώπων μας» λέει και συμπληρώνει:

«Προς το παρόν, όπως φάνηκε και από την δήλωση-άδειασμα της κυβέρνησης στην οποία προέβη τις προηγούμενες ημέρες ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός -αν και σήμερα αρνήθηκε να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή, κάνοντας χρήση του δικαιώματός του ως κατηγορούμενος- τα δεσμά της σιωπής σπάνε. Τα στόματα σιγά-σιγά ανοίγουν και κατονομάζουν τους ενόχους».

Απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας

Νωρίτερα, ο Παύλος Μαρινάκης απέφυγε να σχολιάσει την επιστολή του επικεφαλής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, παραπέμποντας «στις έρευνες της Δικαιοσύνης».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε ότι υπάρχει απόπειρα συγκάλυψης και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «δείχνει απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους που έχασαν δικούς τους».

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα, επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον να ενημερωθεί τι έχει γίνει ως σήμερα για το καθεστώς της βουλευτικής ασυλίας και για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Δείτε επίσης:

Πρωτοφανές: Δημοσιογράφοι ζητούν να μην μεταδοθούν πληροφορίες για την ολομέλεια του Αρείου Πάγου για το ψήφισμα «καταπέλτη»

Άρειος Πάγος: Συγκαλούν ολομέλεια για το ψήφισμα «καταπέλτη» του Ευρωκοινοβουλίου με σκοπό να το αντικρούσουν

Ευρωκοινοβούλιο: Υποκλοπές, Τέμπη, αστυνομική βία και ελευθερία του Τύπου στο ψήφισμα κόλαφο για τον Μητσοτάκη

Έγκλημα Τέμπη: Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Στις χώρες σας θα τολμούσε κανείς να βάλει τιμή στην ανθρώπινη ζωή;» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter