Αυγέρη: Θα παραμείνει στην κυβέρνηση ο Χάρης Θεοχάρης;

Αυγέρη: Θα παραμείνει στην κυβέρνηση ο Χάρης Θεοχάρης;

«Οι προσπάθειες της κυβέρνησης να βαπτίσει το «κρέας ψάρι», δεν θα μπορέσουν να αποκρύψουν το πραγματικό περιεχόμενο των δηλώσεων του αρμόδιου για θέματα φορολογίας, Χάρη Θεοχάρη, ότι «η συνολική φορολογική επιβάρυνση των ατομικών επιχειρήσεων πρέπει να ανέβει», επεσήμανε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, με αφορμή τη συνέντευξη του υφυπουργού Οικονομικών και τις δηλώσεις περί φορολογίας που έσπευσε να «αδειάσει» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Η Δώρα Αυγέρη υπενθύμισε ότι: «H συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων αυτών είναι μικρομεσαίες και αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει σωρεύσει υπερέσοδα από την υπερφορολόγηση, ειδικά στην έμμεση φορολογία.  Δεν ακούμε καμία δήλωση για όσες μεγάλες επιχειρήσεις, σωρεύουν υπερκέρδη στον τραπεζικό, τον ενεργειακό και τον ιατρικό τομέα, ειδικά τα τελευταία χρόνια».

«Αναμένουμε από τους φορείς των μικρομεσαίων που είχαν αντιδράσει έντονα με τις λανθασμένες δηλώσεις υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του Μαΐου, για αύξηση επιβάρυνσής τους, να πράξουν ανάλογα όσο φυσικά ο κ. Θεοχάρης παραμένει Υφυπουργός», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter