Αυτή την Αμερική γιατί δεν την αντιγράψετε, κ. Μητσοτάκη

Αυτή την Αμερική γιατί δεν την αντιγράψετε, κ. Μητσοτάκη

Εδώ, στην Ελλάδα του Μητσοτάκη και της εξυπηρέτηση των πάσης φύσεως ελίτ, μας λένε από επίσημα κυβερνητικά χείλη ότι ο τσάμπας πέθανε και να γίνουμε σαν την Αμερική με «μη κρατικά», δηλαδή ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Έχουμε μια πρόταση όμως. Ας γίνουμε σαν αυτή την Αμερική, που εικονίζεται στο βίντεο, που οι φοιτητές του Κολεγίου Αλβέρτου Αϊνστάιν στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, πανηγυρίζουν τρελά τη στιγμή που η πρώην καθηγήτριά τους δρ Ρουθ Γκότεσμαν τους ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και αφού έπεισε το ΔΣ, ότι οι φοιτητές της Ιατρικής θα σπουδάσουν δωρεάν (ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ) από τον Αύγουστο του 2024 με δωρεά 1 δισ. δολαρίων. Και στο ρεπορτάζ οι φοιτητές δηλώνουν ότι πλέον δεν θα έχουν έγνοιες στη χώρα που τα φοιτητικά δάνεια έχουν εκτοξευτεί σε 1 τρισ. δολάρια. Θ.Κ.

 

@nbcnewyorkStudents currently enrolled for a fourth year at the Albert Einstein College of Medicine will receive a reimbursement for their spring semester tuition. ⁠ ⁠ Then, come August, all students going forward will receive free tuition. #nbc4ny #montefiore #nyc♬ original sound – NBC New York

Διαβάστε επίσης

Πρόκληση: Ούτε έναν φοιτητικό σύλλογο δεν ήθελε να καλέσει στη Βουλή η ΝΔ για τα ιδιωτικά ΑΕΙ

Κασσελάκης: Το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να κέρδιζα τις εκλογές με 90% – Δεν υπάρχει ζήτημα αμφισβήτησης

Στον Ευρωπαίο Εισαγγελέα η μαφία της ΑΑΔΕ μετά από μήνυση του Documento

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει την κύρωση των μνημονίων για τη Βόρεια Μακεδονία

Τηλέμαχος Χυτήρης: «Εγώ έκλεισα τα μάτια του Ανδρέα Παπανδρέου» – Η συγκινητική εξομολόγηση (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter