Αυτό είναι το «αφιέρωμα» για το οποίο έλεγε «ευχαριστώ» ο Γεραπετρίτης στον Φουρθιώτη (Video)

Αυτό είναι το «αφιέρωμα» για το οποίο έλεγε «ευχαριστώ» ο Γεραπετρίτης στον Φουρθιώτη (Video)

«Ρεπορτάζ για τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη», προλογίζει ο Μένιος Φουρθιώτης στο επίμαχο βίντεο – αφιέρωμα – αγιογραφία για τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Πρόκειται για το βίντεο το οποίο ο υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη λέει «ευχαριστώ για την προβολή» στον Φουρθιώτη, σύμφωνα με τον διάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας την επίμαχη συνομιλία.

Με σουπερ «Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου που κατέκτησε την κορυφή της πολιτικής», το βίντεο που επιμελήθηκε ο σταθμός κατ’εντολή Φουρθιώτη, αποτελεί μία… αγιοποίηση του Γιώργου Γεραπετρίτη. Εν συνεχεία, όταν ανέβηκε και στο youtube, έστειλε το επίμαχο url στον υπουργό, όπως φαίνεται και στο κομμάτι της συνομιλίας που δημοσιεύει, κάτι που δείχνει τις σχέσεις Φουρθιώτη – Μαξίμου, που εδώ και καιρό έχει αποκαλύψει το Documento με σειρά δημοσιευμάτων και απαντά στο ερώτημα το ποιος τον «καλύπτει».

Δείτε επίσης: Ποιος καλύπτει τον Μένιο Φουρθιώτη;

Οι χαρακτηρισμοί που επιλέχθηκαν για να «στολίσουν» τον Γ. Γεραπετρίτη είναι: «πολυπράγμων συνταγματολόγος», «πρόσωπο κλειδί για την κυβέρνηση Μητσοτάκη», που απολαμβάνει την «τυφλή εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού προς το πρόσωπό του» και «άνθρωπος απόλυτης ασφάλειας και εμπιστοσύνης»

Δείτε επίσης: «Αποκαλυπτικός» διασυρμός Γεραπετρίτη: «Χρόνια πολλά κύριε Φουρθιώτη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την προβολή και την εκτίμηση»!

Επίσης, ενημερωθήκαμε πως είναι: «διαλλακτικός και χαμηλών τόνων, σε βαθμό που προκαλεί τη συμπάθεια των πολιτικών αντιπάλων».

Δείτε επίσης: Από καθηγητής… δικολάβος στις υπηρεσίες του πρωθυπουργικού ζεύγους ο Γεραπετρίτης

Στο Μαξίμου ένας… σαμαρικός, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη

Γιώργος Γεραπετρίτης: Ωραίο μου πλυντήριο!

Γεραπετρίτης «αντ’ αυτού» σε ρεσιτάλ αμετροέπειας και αποχώρηση ΣΥΡΙΖΑ

Ποιοι μισούν τον Γεραπετρίτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter