Αυτοκτονία καρκινοπαθούς: Το φάρμακο έφτασε μετά την κηδεία – Συγγενής του διαψεύδει τον Αδωνη Γεωργιάδη

Αυτοκτονία καρκινοπαθούς: Το φάρμακο έφτασε μετά την κηδεία – Συγγενής του διαψεύδει τον Αδωνη Γεωργιάδη

Για την ασθένεια, την ανύπαρκτη θεραπεία και την αυτοκτονία του 72χρονου καρκινοπαθούς στην Κρήτη μίλησε ο ξάδελφος του Ευτύχης Σαρτζετάκης διαψεύδοντας τον υπουργό Υγείας Αδωνη Γεωργιάδη.

«Στις αρχές του Γενάρη με έναν όγκο 6 εκατοστών, έπρεπε να νοσηλευτεί όμως δεν τον κράτησαν» είπε ο κ. Σαρτζετάκης. «Δεν κρατήθηκε στο νοσοκομείο, του έκλεισαν ραντεβού στις 28 Φλεβάρη για να του κάνουν το PET SCAN για να δουν εάν και πού έχει κάνει μετάσταση… έπρεπε να μπει άμεσα για χημειοθεραπεία, από τις αρχές του Γενάρη».

«Το ψέμα του κύριου Άδωνι (Γεωργιάδη) —και δεν κάνω πολιτική— είναι ότι είχε ξεκινήσει θεραπείες. Ποτέ δεν έκανε ούτε μία θεραπεία ο Πέτρος» ξεκαθάρισε ο ξάδερφος του αυτόχειρα. Τόνισε ότι έπρεπε «οι χημειοθεραπείες να ξεκινήσουν άμεσα ώστε να συρρικνωθεί ο όγκος και να γίνει χειρουργείο για να αφαιρεθεί ο όγκος».

Περιγράφοντας την περιπέτεια για να βρουν το φάρμακο ανέφερε πως «εμείς στις 29 του Φλεβάρη πήραμε τη συνταγογράφηση για να βρούμε το φάρμακο, ο γιατρός τους ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει το συγκεκριμένο φάρμακο, μόλις το βρείτε θα ξεκινήσουμε τις χημειοθεραπείες».

«Εμείς θεωρήσαμε ότι θα το βρούμε. Τα παιδιά μου είναι φαρμακοποιοί. Όταν δεν το βρίσκαμε αναγκαστήκαμε να βγούμε στο τοπικό ραδιόφωνο, ώστε να αναδειχθεί το θέμα».

Κατάφεραν να βρουν το φάρμακο: «στις 4 Μαρτίου το πρωί εμείς το βρήκαμε στη Γερμανία, το οποίο – τι ειρωνεία- το παραλάβαμε χτες βράδυ, με κόστος 50 ευρώ το φιαλίδιο».

Σύμφωνα με τον ξάδερφο του 72χρονου όταν κάλεσαν την κόρη του 72χρονου αυτόχειρα, που ήταν στη Ρόδο, και της είπαν ότι το φάρμακο βρέθηκε «ο 72χρονος ανήμπορος πια, δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο ήταν καταβεβλημένος ψυχολογικά».

Ο ίδιος, περίεγραψε και τις τελευταίες μέρες του αυτόχειρα που δεν έδωσε την εντύπωση ότι θα προχωρούσε στο απονενοημένο βήμα.

«Το Σάββατο το βράδυ μιλήσαμε πάνω από μισή ώρα, έκανε ερωτήσεις στη γυναίκα μου που είχε αντιμετωπίσει καρκίνο στο παρελθόν», είπε εξηγώντας ότι δεν κατάλαβαν κάτι.

«Την Κυριακή το μεσημέρι κάλεσε την αδερφή του και είπε ‘σας αποχαιρετώ,’ εκεί καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, τρέξαμε στο σπίτι, δυστυχώς ο μικρός του γιος ήταν αυτός που τον κατέβασε από το σχοινί, δεν τον προλάβαμε» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνης κορδώνεται επειδή ασθενής περίμενε χειρουργείο από το 2019!

Αποκλειστικό – Κολωνός: Δικηγόροι 12χρονης για εισαγγελική πρόταση – «Δεν συμπεριλήφθηκαν όλα τα περιστατικά για τον Μίχο»

Κολωνός: Αθώωση του Μίχου για βιασμό και ενοχή για «κατάχρηση ανηλίκου» προτείνει η εισαγγελέας στην υπόθεση της 12χρονης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter