Ο Άδωνης κορδώνεται επειδή ασθενής περίμενε χειρουργείο από το 2019!

Ο Άδωνης κορδώνεται επειδή ασθενής περίμενε χειρουργείο από το 2019!

Σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης και «περήφανος» έγραψε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης για το… κατόρθωμα των απογευματινών χειρουργείων που ιδιωτικοποιεί το ΕΣΥ.

Μεταξύ άλλων έγραψε: «Ο πρώτος ασθενής, ο κύριος Εμμανουηλίδης Γιάννης 67 ετών, περίμενε για να χειρουργηθεί από το 2019, προσήλθε για αρθοπλαστική γόνατος. Έκανε ο ίδιος δηλώσεις στην κάμερα, κατόπιν επιθυμίας του και κυριολεκτικά με δάκρυα στα μάτια, μας ευχαρίστησε για την λύση που του δώσαμε».

Δηλαδή ο υπουργός Υγείας, αντί να ζητάει συγγνώμη από τον ασθενή που περίμενε πέντε χρόνια για να χειρουργηθεί (όσα και τα χρόνια που είναι η ΝΔ κυβέρνηση) πανηγυρίζει που στο τέλος ο άνθρωπος έκανε επί πληρωμή κάτι που το ΕΣΥ παρείχε δωρεάν.

Η αντιστροφή της πραγματικότητας είναι ακόμη μεγαλύτερη επειδή ο ασθενής τον ευχαρίστησε και μάλιστα on camera.

Εκεί που μάς χρώσταγαν, μας πήραν και το βόδι, λέει ο λαός. Εκεί που είχαμε ΕΣΥ το οποίο έχουμε χρυσοπληρώσει με φόρους και κρατήσεις, μάς αφήνουν να περιμένουμε ένα χειρουργείο πέντε χρόνια και στο τέλος μάς βάζουν να πληρώνουμε γι αυτό.

Πρόκειται για καθαρό σαδισμό εκ μέρους των αρχόντων επί αδύναμων υπηκόων. Οσοι νιώθουν καλά με αυτό, ας τους ξαναψηφίσουν.

Η ανάρτηση του Αδωνη Γεωργιάδη

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Το ψέμα του Μητσοτάκη στην τηλεοπτική συνέντευξη

Θεσσαλονίκη: Άγριες αποδοκιμασίες κατά Φλωρίδη – Βαρτζόπουλου για τα απογευματινά χειρουργεία – «Υγεία, Παιδεία δεν είναι εμπορεύματα» (Videos)

Σοκ στην Κρήτη: Καρκινοπαθής αυτοκτόνησε περιμένοντας το φάρμακο των 12 ευρώ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter