BBC: Ελληνικό πολεμικό πλοίο φέρεται να έχει σταλεί στην Ανατολική Μεσόγειο

BBC: Ελληνικό πολεμικό πλοίο φέρεται να έχει σταλεί στην Ανατολική Μεσόγειο

Ένα ελληνικό πλοίο φέρεται να κατευθύνθηκε προς την Ανατολική Μεσόγειο, όπως μεταδίδει το BBC και συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Sofia Bettiza.

Δείτε επίσης: Κόλαση πυρός στη Μέση Ανατολή για 7η ημέρα: Το Ισραήλ σφυροκοπά κάθε 30 δευτερόλεπτα -Ζήτημα ωρών η χερσαία επίθεση (Photos-Video)

Το βρετανικό δίκτυο αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα ότι «πριν από λίγες ώρες, στις Βρυξέλλες, οι υπουργοί Άμυνας της στρατιωτικής συμμαχίας των δυτικών κρατών του ΝΑΤΟ ενημερώθηκαν από τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας, Γιοάβ Γκαλάντ», για τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή.

Δείτε επίσης: Μέση Ανατολή: Ισραηλινό τελεσίγραφο σε 1,1 εκατ. Παλαιστινίους να εκκενώσουν τη Γάζα – Έκκληση του ΟΗΕ να ακυρωθεί

Και προσθέτει: «Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ καταδίκασαν τις «αδικαιολόγητες τρομοκρατικές πράξεις» της Χαμάς – αλλά προέτρεψαν επίσης το Ισραήλ να απαντήσει με “αναλογικότητα”».

«Καθώς εξελίσσεται η σύγκρουση, η προστασία των αμάχων είναι απαραίτητη», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ. «Υπάρχουν κανόνες πολέμου», σημείωσε αναφερόμενος στην πολιορκία των αμάχων της Παλαιστίνης.

Δείτε επίσης: Γάζα: Αυτές είναι οι υπόγειες στοές, το… υπερόπλο και στρατηγείο της Χαμάς (Photos)

Όταν πρόκειται για συγκεκριμένη βοήθεια, ορισμένοι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ λένε ότι παρέχουν πρακτική υποστήριξη στο Ισραήλ.

Ένα ελληνικό πολεμικό πλοίο φέρεται να αναπτύσσεται στην Ανατολική Μεσόγειο – είναι πιθανό να σταθμεύσει στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου.

Και η Γερμανία είπε ότι δύο από τα οπλισμένα μαχητικά drones Heron χρησιμοποιήθηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Κυρίως, αυτό που αναζητά το Ισραήλ είναι η διπλωματική υποστήριξη για την επιχείρηση που διεξάγει στη Γάζα. Και αυτό το πήρε από τους συμμάχους του ΝΑΤΟ, καταλήγει το ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter