Βηρυτός: Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης – Νύφη τρέχει να σωθεί, ιερέας προσπαθεί να κρυφτεί

Βηρυτός: Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης – Νύφη τρέχει να σωθεί, ιερέας προσπαθεί να κρυφτεί

Όλο και περισσότερα βίντεο έρχονται στην δημοσιότητα από τη στιγμή της έκρηξης που κατέστρεψε τη μισή πόλη της Βηρυτού και χάθηκαν εκατοντάδες ζωές.

Τον όλεθρο της φονικής έκρηξης αποτυπώνει με τον πλέον αποκαλυπτικό τρόπο το βίντεο από τη γαμήλια φωτογράφηση μιας Λιβανέζας γιατρού.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η γυναίκα φωτογραφίζεται απολαμβάνοντας μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της. Η χαρά της όμως μετατρέπεται μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα σε τρόμο όταν ακούγεται η πρώτη έκρηξη. Η κάμερα γυρίζει για να αποκαλύψει τις σκηνές τρόμου που ακολούθησαν. Ουρλιαχτά, συντρίμμια, άνθρωποι να τρέχουν πανικόβλητοι να κρυφτούν. 

Ο φωτογράφος Μαχμούντ Νακίμπ είπε αργότερα ότι αντιλήφθηκε την πρώτη έκρηξη αλλά καθώς ακούστηκε από πολύ μακριά συνέχισε να φωτογραφίζει τη νύφη, τη γιατρό Ισράα Σεμπλάνι, όταν ξαφνικά μία δεύτερη έκρηξη συνέτριψε την πόλη.

Δείτε τη στιγμή της έκρηξης 

Την ίδια ώρα, ένας ιερέας τελεί λειτουργία. Ξαφνικά, το ρεύμα διακόπτεται και μέρη της οροφής καταρρέουν. Ακολουθεί μια «βροχή» από θραύσματα γυαλιών, με τον ιερέα να τρέχει για να προστατευθεί. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter