Blue Horizon: Νέος σοκαριστικός διάλογος – «Δεν λέμε τι βλέπουμε και τι ακούμε» (Video)

Blue Horizon: Νέος σοκαριστικός διάλογος – «Δεν λέμε τι βλέπουμε και τι ακούμε» (Video)

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέοι διάλογοι μεταξύ των μελών του πληρώματος του Blue Horizon τις πρώτες στιγμές μετά τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη που απωθήθηκε από τον καταπέλτη του πλοίου με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα. Μία υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ.

Δείτε επίσης: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το Blue Horizon: «Μπλέξαμε, μπλέξαμε» (Video)

Στους νέους διαλόγους, μετά το «μπλέξαμε», που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1, καταγράφεται μία προσπάθεια να μην βγουν προς τα έξω όσα ακούν ή βλέπουν μέσα στο πλοίο.

Συγκεκριμένα, κάποιος από το πλήρωμα ακούγεται να λέει: «Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε».

Ενώ ένας άλλος συμπληρώνει: «Και εδώ, σε κανέναν παιδιά, ούτε έξω απ’ το… εντάξει;»

Δείτε το βίντεο στο 03:30 περίπου:

Τη Δευτέρα είχε δοθεί στη δημοσιότητα ένα ακόμα ηχητικό ντοκουμέντο. Στο ηχητικό, πάλι του ANT1, ακούγεται η συνομιλία του πλοιάρχου με το Λιμενικό αλλά και τον ύπαρχο στο οποίο ακούγεται να λέει: «Ένας επιβάτης προσπάθησε να μπει μέσα, γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα» και στη συνέχεια μονολογεί: «Μπλέξαμε, μπλέξαμε».

Όλα αυτά στον απόηχο του τραγικού γεγονότος στο λιμάνι του Πειραιά όταν τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon απώθησαν από τον καταπέλτη του πλοίου τον 36χρονο Αντώνη με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να βρει φρικτό θάνατο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter