Champions League: Νικήτρια η Μίλαν στον ιταλικό «εμφύλιο» με τη Νάπολι

Champions League: Νικήτρια η Μίλαν στον ιταλικό «εμφύλιο» με τη Νάπολι

Με γκολ του Ισμαήλ Μπενασέρ η Μίλαν νίκησε τη Νάπολι με 1-0 στο «Σαν Σίρο» και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο 40’ ο Ντίαθ έκανε αδιανόητη ντρίμπλα στο κέντρο περνώντας ανάμεσα από δύο, κουβάλησε την μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή, έδωσε στα δεξιά στον Λεάο, εκείνος με τη μία στον Μπενασέρ και ο Αλγερινός με δυνατό αριστερό νίκησε τον Μέρετ. Το σκορ του πρώτου μέρους διατηρήθηκε και στο δεύτερο, με τη Μίλαν να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Η Νάπολι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 74ο λεπτό, μετά και την αποβολή του Αντρέ Φρανκ Ζαμπό Ανγκισά. Στο 78’ ήρθε και νέο πλήγμα για την Νάπολι καθώς ο σέντερ-μπακ, Κιμ, κιτρινίστηκε για έντονη διαμαρτυρία και χάνει και αυτός τη ρεβάνς.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Κιέρ, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Μπενασέρ (67’ Σαλεμάκερς), Κρούνιτς, Ντίαθ (80’ Ρέμπιτς), Λεάο, Ζιρού.

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μέρετ, Μάριο Ρούι (82’ Ολιβέρα), Κιμ, Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Λομπότκα, Ανγκισά, Ζιελίνσκι (83’ Πολιτάνο), Λοσάνο (80’ Ρασπαντόρι), Κβαρατσκέλια (82’ Ντομπελέ), Ελμάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter