Δάφνη: Θρήνος για τη 17χρονη που έπεσε από τον έκτο όροφο – Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές (Video)

Δάφνη: Θρήνος για τη 17χρονη που έπεσε από τον έκτο όροφο – Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές (Video)

Θρήνος σε γειτονιά της Δάφνης στο άκουσμα της είδησης ότι 17χρονη μαθήτρια έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Δάφνη: Νεκρή 17χρονη που έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Mega, όλα συνέβησαν λίγο μετά την επιστροφή της 17χρονης στο σπίτι από το σχολείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανήλικη ήταν ιδιαιτέρως αναστατωμένη και προβληματισμένη και όπως εξομολογήθηκε στον αδερφό ότι «είμαι φορτισμένη, θέλω να χαλαρώσω». Στη συνέχεια, του είπε ότι θα ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας που ήταν το μέρος που καθόντουσαν οι δυο τους.

Η 17χρονη όντως κατευθύνθηκε στη ταράτσα, κλείδωσε την πόρτα πίσω της, και προχώρησε στην σοκαριστική πράξη.

Στο σημείο που έχασε τη ζωή της πήγαν συμμαθητές που κλαίνε για τον χαμό της. Η μαμά της μαθήτριας είναι σε κατάσταση σοκ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να μεταφερθεί στο Αιγινίτειο Νοσοκομείο. Ο πατέρας του κοριτσιού είναι κατάκοιτος.

 

Δυο κοινωνικοί λειτουργοί μετέβησαν στο σημείο για να παράσχουν ψυχολογική υποστήριξη στα ανήλικα παιδιά. Παράλληλα οι άνδρες της ΕΛ.Α.Σ διεξάγουν έρευνα για το συμβάν.

Το σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες θανάτου είναι σε πλήρη εξέλιξη όμως όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία με το κίνητρο να φέρεται να σχετίζεται με ερωτική απογοήτευση της άτυχης μαθήτριας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter