Διαφωνεί αλλά υπερψηφίζει την τροπολογία Καιρίδη ο Σιμόπουλος: «Το άπαξ να μείνει άπαξ»

Διαφωνεί αλλά υπερψηφίζει την τροπολογία Καιρίδη ο Σιμόπουλος: «Το άπαξ να μείνει άπαξ»

Ο «σαμαρικός» βουλευτής της ΝΔ, Στρατός Σιμόπουλος, πρόσθεσε τη φωνή του στα μέλη της ΚΟ της πλειοψηφίας που αντιδρούν έναντι της τροπολογίας Καιρίδη, η οποία έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά το «αντάρτικο» του Αντώνη Σαμαρά.

Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης τόνισε στην Ολομέλεια της Βουλής πως η επίμαχη ρύθμιση «ήρθε με τρόπο που δεν είχαμε συνηθίσει», προτρέποντας τους υπουργούς να κάνουν «στοιχειώδη διαβούλευση πριν φέρουν τέτοιες τροπολογίες», με τη συγκεκριμένη φράση να έχει ως αποδέκτη τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Αναφορικά με το πρόβλημα της έλλειψης εργατικών χεριών σε διάφορους κλάδους της οικονομίας, ο κ. Σιμόπουλος επισήμανε πως η κυβέρνηση προσπαθεί να το λύσει «νομιμοποιώντας μετανάστες», οι οποίοι «μπορούν να πάρουν φίλους και συγγενείς στις χώρες προέλευσης τους και να τους πουν ότι έχει νομιμοποιηθεί η εργασία τους».

«Θα μπορούσε αυτό να μας μετατρέψει σε pull factor (σ.σ. πόλος έλξης); Θα το δούμε…» είπε και εξέφρασε την ελπίδα «το άπαξ να μείνει άπαξ» σε σχέση με τη διάρκεια ζωής της διάταξης, καλώντας την κυβέρνηση να προκρίνει τη λύση των διακρατικών συμφωνιών, οι οποίες πρέπει «να γίνουν κανονικότητα».

«Θα τη στηρίξω κι εγώ» αποσαφήνισε μετά τη «γκρίνια», στέλνοντας κι εκείνος μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου πως υπάρχουν και φωνές όπως η δική του που δείχνουν «και την άλλη πλευρά του φεγγαριού».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter