Διάγγελμα Πούτιν προς τον ρωσικό λαό στις 21 Φεβρουαρίου για Ουκρανία και οικονομία

Διάγγελμα Πούτιν προς τον ρωσικό λαό στις 21 Φεβρουαρίου για Ουκρανία και οικονομία

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σκοπεύει να απευθύνει στις 21 Φεβρουαρίου διάγγελμα προς τον ρωσικό λαό, δηλαδή τρεις μέρες πριν την πρώτη επέτειο της εισβολής του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Παρασκευή το Κρεμλίνο.

«Την 21η Φεβρουαρίου ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα μιλήσει στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση« (η οποία συγκροτείται από την Κρατική Δούμα (κάτω βουλή) και το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (άνω βουλή), δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι η ομιλία θα αφορά «την τρέχουσα κατάσταση», συμπεριλαμβανομένης της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία και της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης στη Ρωσία.

Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Gostiny Dvor, αίθουσα συνεδρίων που βρίσκεται κοντά στην Κόκκινη Πλατεία, στο κέντρο της Μόσχας. Κατέληξε δε λέγοντας πως οι Ρώσοι στρατιωτικοί που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις στην Ουκρανία θα προσκληθούν «σίγουρα» στην ομιλία της 21ης Φεβρουαρίου.

Πηγή: Reuters, Meduza

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter