Διαμαρτυρία μαθητών έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: «Οι εισαγωγές στο νοσοκομείο δεν είναι ελαφριοί τραυματισμοί» (Photos)

Διαμαρτυρία μαθητών έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: «Οι εισαγωγές στο νοσοκομείο δεν είναι ελαφριοί τραυματισμοί» (Photos)

Διαμαρτυρία έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείο Πειραιά, με αφορμή την κατάρρευση της σκηνής του Θεάτρου που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μαθητών.

Τα παιδιά μάλιστα είχαν σηκώσει και ένα πανό με το οποίο άφηναν αιχμές για τους υπεύθυνους. Συγκεκριμένα το πανό έγραφε: «Κύριοι υπεύθυνοι οι εισαγωγές στα νοσοκομεία δεν είναι ελαφριοί τραυματισμοί» αναφερόμενοι στους μαθητές που τραυματίστηκαν από την πτώση της σκηνής.

Διαβάστε επίσης: Πειραιάς: Μάζεψαν άρον – άρον τα συντρίμμια για να ανοίξει το Δημοτικό Θέατρο – Τι καταγγέλλει ο Ν. Μπελαβίλας

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο επικεφαλής της παράταξης «Πειραιάς για Όλους», Νίκος Μπελαβίλας, ο οποίος σημείωσε ότι «Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Πειραιά σώζουν την τιμή όλων μας».

Νωρίτερα ο ίδιος, κατήγγειλε ότι η διοίκηση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αντί προσκόμισης των μελετών και των υπογραφών μηχανικών για την κατασκευή της σκηνής που κατέρρευσε, αποφάσισε να αδιαφορήσει για τους όρους των ελεγκτών, προτιμώντας να… μαζέψει άρον – άρον τα συντρίμμια από την πτώση της σκηνής που προκάλεσε τραυματισμό μαθητών, ώστε να λειτουργήσει εκ νέου ο χώρος.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πειραιάς για Όλους», επεσήμανε στη νεότερη ανάρτησή του στα social media ότι: «αντί να προσκομισθούν οι μελέτες και υπογραφές μηχανικών για την επίμαχη κατασκευή της σκηνής που κατέρρευσε, η διοίκηση του θεάτρου προτίμησε να την ξηλώσει και να ξαναρχίσει τις παραστάσεις».

Παράλληλα, ο ίδιος μετέφερε το κλίμα που επικράτησε αλλά και τις αποκαλύψεις για το Δημοτικό Θέατρο από τη θυελλώδη, όπως τη χαρακτήρισε, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όλα όσα κατέγραψε ο Νίκος Μπελαβίλας, «διαμορφώνουν μία εικόνα ενός θεάτρου που αρμενίζει σχεδόν χωρίς πλήρωμα, με άγνωστους – και επικίνδυνους όπως αποδείχθηκε- παραγωγούς οι οποίοι αυτοσχεδιάζουν», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Προσωρινό λουκέτο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από την Επιθεώρηση Εργασίας

Δημοτικό Θέατρο – «Πειραιάς για Όλους»: Σκληρή ανακοίνωση για την καθίζηση της σκηνής και τους τραυματισμούς μαθητών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter