Διαπλοκή Μαρινάκη με τη δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ: Άλλα λόγια από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο- Τα γυρίζει τώρα και για την παρέμβαση Άδωνη

Διαπλοκή Μαρινάκη με τη δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ: Άλλα λόγια από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο- Τα γυρίζει τώρα και για την παρέμβαση Άδωνη

Πιεσμένος εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με την παρουσία και την παρέμβαση του Άδωνη Γεωργιάδη στην δίκη για τις 22 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση του documentonews.gr, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε αναφέρει για την παρέμβαση ότι είναι «ένας ισχυρισμός που δεν αποδεικνύεται», στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών άλλαξε εν μέρει αφήγημα. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι «ο οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να παραστεί, εκτός και εάν αποφασίσει διαφορετικά το δικαστήριο. Είτε αποβάλλει κάποιον από το δικαστήριο, είτε κρίνει ότι μία εξέταση μάρτυρα πρέπει να είναι όχι σε μία δημόσια συνεδρίαση. Ούτε επιβεβαίωσα, ούτε διέψευσα την οποιαδήποτε παρέμβαση».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «εγώ έψεξα το φοβερά παράδοξο, αυτοί οι οποίοι λένε ότι πρέπει να ελέγξουν τη δικαιοσύνη και να κλείσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους στην φυλακή, να κατηγορούν για παρεμβάσεις σε ένα δικαστήριο ή να επικαλούνται το κράτος δικαίου και τη δικαιοσύνη. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό, για να μη πω κωμικό. Από εκεί και πέρα το να θεωρούμε παρέμβαση στη δικαιοσύνη κάτι το οποίο ελέχθη από την μία πλευρά και να το υιοθετούμε έτσι άκριτα εμείς δεν θα τα κάνουμε. Επαναλαμβάνω αυτό που είπα αυτό που είπα και σε εκείνη την περίπτωση. Δεν υιοθετούμε άκριτα οτιδήποτε λέγεται».

«Αντικειμενική η κρίση μου»

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε σχετικά με την αποκάλυψη του documentonews,gr, σύμφωνα με την οποία ο κ. Μαρινάκης κατά το παρελθόν είχε εργαστεί στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Αθανασόπουλου ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης του Σταμάτη Πουλή και της συζύγου του Ανδρονίκης Θεοφιλάτου. Δύο εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων στη δίκη για τις 22 παράνομες προσλήψεις και συνεργατών του Άδωνη Γεωργιάδη.

Στη σχετική ερώτηση ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι η κρίση μου είναι «απολύτως αντικειμενική. Ξέρετε είχαν συνηθίσει πολύ στην χώρα μας, κυρίως αναφέρομαι σε άλλους πολιτικούς χώρους, ένας πολιτικός να είναι ανεπάγγελτος και τα ένσημα του να είναι διάφορες πορείες, οι αγώνες που έχει δώσει για έναν ιδεολογικό χώρο, που προφανώς δεν τους κατηγορώ συλλήβδην, δεν τους τσουβαλιάζω και αγνοείτε ότι κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στην πολιτική και όταν θα επιτρέπεται γιατί υπάρχουν ζητήματα αναστολών θα επιστρέψουν. Είμαι περήφανος από τότε που πήρα το πτυχίο δουλεύω. Και έχω τη δυνατότητα να έχω το δικό μου γραφείο. Αυτό είναι δεδομένο».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «για να έχετε μία ενημέρωση από το γραφείο στο οποίο αναφέρεστε εγώ έχω αποχωρήσει 8 χρόνια. Από τότε έχω δουλέψει σε άλλα δύο γραφεία, τώρα έχω δικό μου. Εάν θεωρείτε εσείς ότι υπάρχει κίνητρο, ότι ένας δικηγόρος για ένα γραφείο που δούλευε πριν 8 χρόνια, που έχει υπεράσπιση να καλύψει μία παρέμβαση κάποιου, τότε με συγχωρείτε αλλά κυνηγάτε φαντάσματα που δεν υπάρχουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter