ΕΙΗΕΑ: Η Ένωση Ιδιοκτητών αδειάζει την ΑΑΔΕ για τους φορολογικούς ελέγχους στο Documento

ΕΙΗΕΑ: Η Ένωση Ιδιοκτητών αδειάζει την ΑΑΔΕ για τους φορολογικούς ελέγχους στο Documento

«Στερούνται κάθε νομικού ερείσματος και βλάπτουν σοβαρά τον Τύπο οι θεωρίες ότι οι εφημερίδες δεν έχουν δικαίωμα να επιλέγουν τη διαφημιστική τους πολιτική», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΙΗΕΑ, μετά τους φορολογικούς ελέγχους στο Documento.

Η ανακοίνωση της Ενωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ):

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η ΕΙΗΕΑ επιθυμεί να καταστήσει σαφές προς καθε κατεύθυνση ότι η εμπορική πολιτική που ακολουθούν οι εφημερίδες και τα άλλα ΜΜΕ, και οι εκπτώσεις που κατά καιρούς προσφέρουν στους διαφημιζομένους, εντάσσονται στο πλαίσιο μίας καθόλα νόμιμης διαδικασίας που ακολουθείται εδώ και δεκαετίες.

Η κάθε εφημερίδα έχει το δικαίωμα να επιλέγει την τιμολογιακή πολιτική που θεωρεί ότι είναι η καταλληλότερη για να προσελκύσει τα διαφημιστικά έσοδα που θα εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα της. Όταν αυτό γίνεται μέσα στα πλαίσια των κανόνων του υγιούς ανταγωνισμού και της ελεύθερης αγοράς, αναφορές σαν αυτές των τελευταίων ημερών στερούνται νομικού ερείσματος και βλάπτουν σοβαρά τον Τύπο σε μία περίοδο που περνά την χειρότερη κρίση στην ιστορία του».

Διαβάστε επίσης

Για την ΑΑΔΕ, από τον Μαρινάκη έως την Καθημερινή, τη Real και το Πρώτο Θέμα, όλοι διακινούν μαύρο χρήμα

Τα… λαγωνικά της ΑΑΔΕ βρήκαν «μαύρο χρήμα» από Coca Cola και Unilever κατά τον έλεγχο του Documento

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter