ΔΙΕΚ Αιγάλεω: Τριτοκοσμικές εικόνες στις τουαλέτες, κίνδυνος για τη δημόσια Υγεία – Εκκλήσεις που αγνοήθηκαν

ΔΙΕΚ Αιγάλεω: Τριτοκοσμικές εικόνες στις τουαλέτες, κίνδυνος για τη δημόσια Υγεία – Εκκλήσεις που αγνοήθηκαν

Τριτοκοσμικές είναι οι εικόνες που δημοσιεύει σήμερα το documentonews.gr, από τις τουαλέτες του ΔΙΕΚ Αιγάλεω, τις οποίες απέστειλε αναγνώστης.

Πρόκειται για ένα ΔΙΕΚ το οποίο μεταξύ άλλων αποτελεί και εξεταστικό κέντρο για τις πιστοποιήσεις που δίνει ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ).

Όπως μπορεί να δει κανείς, οι τουαλέτες είναι σε τραγική κατάσταση και σίγουρα δεν αρμόζουν σε τουαλέτες ΔΙΕΚ όπου φοιτούν σπουδαστές.

Μάλιστα το Μάιο του 2022 οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω είχαν συζητήσει σε Γενική Συνέλευση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και είχαν αποφασίσει να στείλουν ανοιχτή επιστολή προς την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για να εκθέσουν την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουν τόσο όσον αναφορά στα κτιριακά προβλήματα όσο και σχετικά με τα αναλώσιμα.

Στην επιστολή, οι σπουδαστές αναρωτιόνταν μεταξύ άλλων αν αυτή είναι η «μεγάλη αναβάθμιση των ΙΕΚ και της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που «φώναζε» η Υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κ. Βούτσινο».

Την απάντηση δίνουν οι εικόνες, ένα χρόνο μετά τις εκκλήσεις των σπουδαστών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter