Κασσελάκης: Για προεκλογικούς λόγους το bonus στους δημοσίους υπαλλήλους – Δέσμευση για 13ο και 14ο μισθό

Κασσελάκης: Για προεκλογικούς λόγους το bonus στους δημοσίους υπαλλήλους – Δέσμευση για 13ο και 14ο μισθό

«O πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι πριν. “Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε”. Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες» τονίζει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο.

Bonus μετά από αξιολόγηση

Πριν από λίγη ώρα, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριμ αποδοτικότητας 15% στους δημοσίους υπαλλήλους: «Γίνεται ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση ενός πιο αποτελεσματικού, πιο λειτουργικού κράτους, κάτι στο οποίο συγκλίνουν από την πλευρά τους και τα νέα κίνητρα στο Δημόσιο, τα οποία θα εισηγηθεί η Υπουργός Εσωτερικών. Και αναφέρομαι συγκεκριμένα στο ειδικό μπόνους παραγωγικότητας, το οποίο θα μπορούν να λαμβάνουν υπάλληλοι αλλά και τμήματα τα οποία επιτυγχάνουν συγκεκριμένους στόχους» είπε και συμπλήρωσε:

«Η αξιολόγηση, λοιπόν, αποδεικνύουμε ότι έχει πρωτίστως και έναν χαρακτήρα ενθαρρυντικό και δημιουργικό. Σκοπός μας είναι πάντα να μπορούμε να επιβραβεύουμε εκείνους τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι όχι απλά πετυχαίνουν αλλά συχνά ξεπερνούν τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει».

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

«Αν θέλει να αντιμετωπίσει τους δημοσίους υπαλλήλους ως ισότιμους πολίτες, δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού, ώστε να μην έχουμε πολίτες β’ κατηγορίας σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα. Για εμάς, αυτό αποτελεί δέσμευση από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης:

Οπαδική βία: Πολλές τρύπες στο νερό – Τρεις φορές άλλαξε τον νόμο η ΝΔ και τέταρτη ο Βρούτσης γιατί κρίθηκαν… «ανεπαρκείς»

Υπόθεση Καλλιάνου: Επιστολή 145 αγγειοχειρουργών στον Μητσοτάκη – Καταγγέλλουν «ανθρωποφαγία»

Ισπανία: Δεν παραιτείται ο Πέδρο Σάντσεθ

Μάτι: Δούρου για την αθώωση της – Λοιδορήθηκα όσο κανείς, οι αξίες μου δεν επιτρέπουν να χαρώ τη δικαίωση

Πρωτομαγιά 2024: Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία την Μ. Τετάρτη – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Ο κ. Γραμματίδης, οι εταιρείες και το αυτοκίνητο του Ωνάση

Πάσχα: Πρακτικές συμβουλές για τις αγορές – Τι να προσέξετε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter