Διεκόπη για τις 31 Ιανουαρίου η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Διεκόπη για τις 31 Ιανουαρίου η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Για την Τρίτη 31 Ιανουαρίου διεκόπη η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθήνας, καθώς η 34χρονη κατηγορούμενη βρίσκεται απο το πρωί στην Ευελπίδων, όπου απολογείται για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της Ίριδας και Μαλένας.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην ανακρίτρια για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Η προγραμματισμένη απολογία της Ρ. Πισπιριγκου ενώπιον της 35ης ανακρίτριας, ήταν γνωστή στους τακτικούς δικαστές του ΜΟΔ, ωστοο επέμεναν για τη σημερινή δικάσιμο.

«Προσερχόμεθα για να απολογηθούμε. Η απολογία σήμερα θα γίνει διότι όλα τα δικονομικά προβλήματα λύθηκαν και τα αιτήματά μας εν μέρει ικανοποιήθηκαν. Ελπίζουμε η κα ανακρίτρια να μην δείξει την ίδια μεροληπτική στάση που είχε δείξει προηγουμένως. Στην υπόθεση αυτή υποκρύπτεται ένα πρόσωπο το οποίο έχει κατευθύνει και την ανάκριση όσον αφορά την υπόθεση της Τζωτζίνας όσο και την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας. Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία έγινε καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε από φαρμακοποιός και βρέθηκε με ειδικότητα στην ιατροδικαστική λόγω των προσωπικών της σχέσεων με καθηγητή. Προκαλώ τη συγκεκριμένη κυρία να επιτρέψει να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο για να φανεί πόσες φορές έχει μιλήσει με τους Καρακούκη – Καλογρηά και τον Λέων. Αυτό το απόρρητο θα αποδείκνυε το πως κατασκευάστηκαν οι κατηγορίες κατά της εντολέως μου», είπε σε δηλώσεις του την ώρα που έφτασε στην ευελπίδων ο συνηγορος υπερασπισης της 34χρονης Αλ. Κούγιας και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη που έχω δει στα τόσα χρόνια που είμαι δικηγόρος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter