Διέκοψαν την ομιλία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Έχετε στα χέρια σας αίμα παιδιών της Παλαιστίνης» (Video)

Διέκοψαν την ομιλία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Έχετε στα χέρια σας αίμα παιδιών της Παλαιστίνης» (Video)

«Έχετε στα χέρια σας αίμα παιδιών της Παλαιστίνης», φώναξε ένας διαδηλωτής διακόπτοντας την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Άμυνας και Ασφάλειας.

Ο άντρας διέκοψε απότομα την Ευρωπαία αξιωματούχο, την οποία χαρακτήρισε ως εγκληματία, με αφορμή όσα συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας κατά του άμαχου πληθυσμού των Παλαιστινίων.

Ο άντρας όπως ακούγεται και στο παρακάτω βίντεο φωνάζει:

«Κυρία φον ντερ Λάιεν, αυτή είναι η σύλληψη ενός πολίτη! Σας κατηγορούν για βοήθεια στη γενοκτονία στη Γάζα! Έχετε εκφράσει την πλήρη υποστήριξη στο Ισραήλ στην αρχή αυτής της γενοκτονίας! Έχετε στα χέρια σας αίμα παιδιών της Παλαιστίνης! Είστε εγκληματίας, κυρία φον ντερ Λάιεν! Πρέπει να είστε στη Χάγη! Δεν πρέπει να είστε εδώ. Δεν πρέπει να ψάχνετε για δεύτερη θητεία! Είστε εγκληματίας πολέμου! Ελεύθερη Παλαιστίνη! Ελεύθερη Παλαιστίνη!»

Η Φον ντερ Λάιεν, η οποία έμεινε ατάραχη κατά τη διάρκεια του απροσδόκητου συμβάντος, ξεκίνησε στη συνέχεια την παρέμβασή της ευχαριστώντας τους οικοδεσπότες της για την πρόσκληση.

“Κυρίες και κύριοι, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ”, είπε.

Δείτε επίσης: Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Ανοιχτή σύγκρουση μετά την ανταρσία 4 Επιτρόπων για το ρουσφέτι με τον Μάρκους Πίπερ

Κομισιόν: Για… ρουσφέτι καταγγέλουν την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν 4 κορυφαίοι Επίτροποι

Το Ευρωκοινοβούλιο καλεί την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να πάρει πίσω το ρουσφέτι στον Πίπερ

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter