Διεθνής Τύπος: «Απομονωμένος στην Ευρώπη ο Μακρόν μετά τις δηλώσεις για δυτικά στρατεύματα στην Ουκρανία»

Διεθνής Τύπος: «Απομονωμένος στην Ευρώπη ο Μακρόν μετά τις δηλώσεις για δυτικά στρατεύματα στην Ουκρανία»

Στη Γαλλία, η Le Figaro γράφει: «Χερσαία στρατεύματα στην Ουκρανία: Ο Μακρόν απομονωμένος στην Ευρώπη». Οι σύμμαχοι της Γαλλίας απέρριψαν το ενδεχόμενο αποστολής δυτικού στρατού στην Ουκρανία. Στη Liberation διαβάζουμε: «Σε ναρκοπέδιο ο Μακρόν». Ο Γάλλος Πρόεδρος σκλήρυνε τους τόνους μπροστά στον Πούτιν, επικαλούμενος τη δυνατότητα αποστολής χερσαίων στρατευμάτων στην Ουκρανία, χωρίς ωστόσο να τον ακολουθήσουν οι δυτικοί σύμμαχοί του.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Συνελήφθη στο Βερολίνο η πρώην τρομοκράτης της RAF Ντανιέλα Κλέτε». Η 65χρονη συνελήφθη στο διαμέρισμά της. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Δυτικές χερσαίες δυνάμεις στην Ουκρανία; Ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν απομονώνεται στην Ευρώπη». Μετά τις σκέψεις του για τη χρήση δυτικών στρατιωτών στην Ουκρανία, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έχει απομονωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Μπάιντεν και Τραμπ κέρδισαν τις προκριματικές εκλογές στο Μίσιγκαν». Ο Τζο Μπάιντεν και ο  Ντόναλντ Τραμπ κέρδισαν τις προκριματικές εκλογές των κομμάτων τους στις εσωκομματικές του Μίσιγκαν. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: « Η United Health αντιμέτωπη με αντιμονοπωλιακή έρευνα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ». Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει ξεκινήσει έρευνα κατά των μονοπωλίων για την αμερικανική πολυεθνική United Health Group Inc, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Οι Τόρις βάζουν τη φήμη του κόμματος πάνω από τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, λέει το φερόμενο θύμα». Γυναίκα λέει ότι το Συντηρητικό κόμμα πλήρωσε 15.000 λίρες για την ιδιωτική της υγειονομική περίθαλψη, αλλά δεν ερεύνησε τον ισχυρισμό της εναντίον βουλευτή για σεξουαλική επίθεση. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Το Ηνωμένο Βασίλειο μπλοκάρει την προσπάθεια του Μακρόν να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία». Ο Γάλλος πρόεδρος είχε δηλώσει ότι οι δυτικοί σύμμαχοι δεν πρέπει να αποκλείσουν καμία επιλογή στην προσπάθεια αποτροπής μιας ρωσικής νίκης στην Ουκρανία, αν και τόνισε ότι δεν υπάρχει συναίνεση σε αυτό το στάδιο.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ο Μπάιντεν μιλά για εκεχειρία ενώ τρώει παγωτό». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μιλούσε στους δημοσιογράφους ενώ έτρωγε παγωτό. Σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η πρόκληση του Χοσέ Λουίς Άμπαλος ανοίγει ένα νέο μέτωπο για την κυβέρνηση σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή». Το Ισπανικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα δεν ανησυχεί ότι η ψήφος του πρώην υπουργού θα αποτελέσει πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: «Αδειάζει» την Ουκρανία ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων

«Αναπόφευκτη σύγκρουση» αν αναπτυχθούν νατοϊκά στην Ουκρανία, λέει η Μόσχα – Διαφοροποιήσεις συμμάχων

Σουηδία προς Μακρόν: Καθόλου επίκαιρο η αποστολή χερσαίων δυνάμεων στην Ουκρανία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter