Δίκη Πισπιρίγκου: «Είναι δυνατόν να μην τηλεφωνήσεις αμέσως στον πατέρα του παιδιού;» – Συνεχίζει την αγόρευση η εισαγγελέας

Δίκη Πισπιρίγκου: «Είναι δυνατόν να μην τηλεφωνήσεις αμέσως στον πατέρα του παιδιού;» – Συνεχίζει την αγόρευση η εισαγγελέας

«Είναι δυνατό να μη πάρεις αμέσως τον πατέρα του παιδιού σου ότι μπήκε στο νοσοκομείο; Να παίρνεις το δικηγόρο σου πρώτα;», διερωτήθηκε στην αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η εισαγγελέας στάθηκε στο τηλεφώνημα που έκανε η 35χρονη στον δικηγόρο της αντί να ειδοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη, όταν η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο.

Υποτίθεται τρόμαξε τόσο πολύ που έφυγαν όπως ήταν από το σπίτι! Μετά από λίγο έφυγε να πάρει ρούχα! Το παιδί νοσηλευόταν και κάθισε η θεία και όχι ο πατέρας! Σε ποια ζυγαριά μπαίνουν αυτά τα δυο; Πως επιλέγουμε δηλαδή τη θεία αντί του πατέρα; Τι θα λέγαμε μετά αν πάθαινε κάτι το παιδί; Η μητέρα πήγε να πάρει τα πράγματα από το σπίτι, ο πατέρας είναι έξω γιατί δεν τον θέλει το παιδί και είναι μέσα η θεία;», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι το πρωί της 11ης Απριλίου, η μικρή φαινόταν σε καλή κατάσταση.  «Κανένας εκείνη την ημέρα δεν είπε ότι το παιδί είχε κάτι, ούτε η μητέρα ούτε ο πατέρας. Περίπου στις 3 το μεσημέρι επέστρεψε η κατηγορούμενη να μείνει με το παιδί. Στις 6 το απόγευμα ακούστηκε το κουδούνι από το θάλαμο. Τη στιγμή που η Τζωρτζίνα είχε χάσει τις αισθήσεις της η κατηγορούμενη μιλούσε στο τηλέφωνο.

Είδε το παιδί να ανασηκώνεται, να βγάζει ένα ρόγχο και χτυπούσε το κουδούνι. Πήγε στο γραφείο των γιατρών δίχως να φωνάξει, δίχως να κάνει φασαρία και ανακοινώνει απλώς πως χτυπάει το οξύμετρο. Τη σοβαρότητα της κατάστασης κατάλαβαν οι γιατροί μόλις είδαν τη νοσηλεύτρια να βγαίνει έντρομη».

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Πισπιρίγκου: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Δίκη Πισπιρίγκου: Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Δίκη Πισπιρίγκου: Με κλάματα και πυρά για τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων η απολογία της

Δίκη Πισπιρίγκου: «Είχα δύο ιατροδικαστικές»- Τι ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter