Δολοφονία 11χρονης: «Τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε..» – Συγκλονίζει η μητέρα (Video)

Δολοφονία 11χρονης: «Τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε..» – Συγκλονίζει η μητέρα (Video)

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία από τον 37χρονη συγγενή της. Ο 37χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν και για βιασμό σε βάρος ανήλικης, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Η μητέρα του θύματος μίλησε στον ANT1 σχετικά με το πώς ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξη της κόρης της. «Χίλιες φορές να μου το έφερνε ο Θεός να ήταν ζωντανό και να μου το έφερνε ανάπηρο, 11 χρονών τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε. Ήταν και πρώτος μου ξάδερφος», ανέφερε μεταξύ άλλων, αποκαλύπτοντας ότι η 11χρονη είχε γεννηθεί με σοβαρό πρόβλημα στο συκώτι.

«Το μόνο που μου είπε η αστυνομία είναι ότι το κορίτσι μου ήταν σε μια αποθήκη σκοτωμένο. Χίλιες φορές να μου το έφερνε ο Θεός να ήταν ζωντανό και να μου το έφερνε ανάπηρο, 11 χρονών τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε. Ήταν και πρώτος μου ξάδερφος. Αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου του το έπλυνε, ήμουν μπροστά δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια» ξεκίνησε την περιγραφή η μητέρα για ό,τι συνέβη στην κόρη της.

«Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανιψιός μου που ήμασταν εκεί, μου λέει η κορούλα μου πάω μέχρι τον παππούλη μου. Εγώ πήγα στο σπίτι. Τωρα αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω τι να πω. Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες το δείχνουν στο φούρνο, να περνάει από το φαρμακείο, να έρχεται στο σπίτι. Από το φαρμακείο και μετά χάνονται τα ίχνη του και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Το αυτοκίνητο πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι, πέρασε την ώρα που πέρασε η Βασιλική. Από την Κυριακή που χάθηκε στις 21:00 δεν το έχω δει.

Αυτο το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε είχε πρόβλημα στο συκώτι. Είχε καρκίνο. Έκατσα 3 μήνες στο Ρίο. Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο Θεός οταν ήταν άρρωστο παρά αυτό το πράγμα. Το παιδί μου είναι νεκρό. Να πω τι; Να ζητήσω βοήθεια σε τι… για να το κηδέψω; Δεν έχω λόγια να πω κάτι. Εγώ ήθελα βοήθεια από όλο τον κόσμο να το βρω ζωντανό. Από τη στιγμή που το παιδί μου είναι νεκρό, τι να πω; Θα μου το φέρουν πίσω; Θα μου το ζωντανέψουν;», είπε η μητέρα της 11χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία – Εκλογές: Συνεργασία των κομμάτων της αριστεράς για να αντιμετωπίσουν την Μαρίν Λεπέν

ΣΥΡΙΖΑ: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την επόμενη μέρα – Συνεδριάζει η Κ.Ε., στο τραπέζι η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου

Δολοφονία 11χρονης: Το χρονικό της φρίκης – Στον εισαγγελέα ο 37χρονος δράστης

Καιρός: Καμίνι η χώρα – Πού θα χτυπήσει «κόκκινο» ο υδράργυρος (LIVE)

Καύσωνας: Ποια σχολεία θα κλείσουν – Τα μέτρα για εργαζόμενους στο δημόσιο

Ερντογάν: Επίσκεψη σε Ισπανία και Ιταλία θα πραγματοποιήσει ο Τούρκος πρόεδρος τις επόμενες μέρες

Tο μέγα ξέπλυμα και η μπηχτή

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter