Δολοφονία επτάχρονου στην Κυψέλη: Οι αποκαλύψεις της 10χρονης, οι καταγγελίες και το ξέσπασμα του βιολογικού πατέρα

Δολοφονία επτάχρονου στην Κυψέλη: Οι αποκαλύψεις της 10χρονης, οι καταγγελίες και το ξέσπασμα του βιολογικού πατέρα

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες» με αυτή την κυνική ομολογία ο 33χρονος Πολωνός παραδέχτηκε  ότι σκότωσε το επτάχρονο αγόρι της συντρόφου του στην Κυψέλη.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια για τα όσα περνούσε ο επτάχρονος αλλά και η αδερφή του στο μικρό διαμέρισμα αλλά και η κατάθεση της μητέρας του επτάχρονου προκαλούν σοκ. Σε αντίθεση με την 29χρονη που εμφανίστηκε ακραία σκληρή μπροστά στους αστυνομικούς, ο 33χρονος έδωσε πλήρη περιγραφή όλων όσων εκτυλίχθηκαν, ενώ δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του. Κατά την πολυσέλιδη ομολογία του εξιστόρησε στους αστυνομικούς όλα όσα συνέβησαν, προσπαθώντας να πάρει επάνω του -αν όχι όλη- το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Όπως είπε στις Αρχές, όταν είδαν ότι το παιδί ήταν νεκρό εκείνος της είπε «θα το τακτοποιήσω» και έφτιαξε ολόκληρο τάφο από τσιμέντο στην ταράτσα του 6ου ορόφου δίπλα από το δώμα που έμεναν, λέγοντας σε όλους -και στην εννιάχρονη τότε αδελφή του Ανδρέα- ότι ο επτάχρονος έφυγε και ζει πλέον με τον πατέρα του.

Η εξήγηση ωστόσο που έλαβε η 10χρονη φαίνεται πως δεν την έπεισε, αφού – σύμφωνα με το STAR – μίλησε στην δασκάλα της για την εξαφάνιση του αδελφού της και η διευθύντρια του σχολείου με την σειρά της τελικά απευθύνθηκε στην ΕΛ.ΑΣ.. Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική φορά που το 10χρονο κοριτσάκι σήμανε καμπανάκι για την τύχη του αδερφού της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, επέμεινε και στους ανάδοχους γονείς της για την εξαφάνιση με αποτέλεσμα αυτοί να απευθυνθούν εκ νέου στην ΕΛΑΣ.

Η οικογένεια είχε απασχολήσει και στο παρελθόν το «Το χαμόγελο του παιδιού»

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με «Το χαμόγελο του παιδιού», στις 10 Σεπτεμβρίου 2008 έγινε παρέμβαση για την μητέρα των παιδιών που ήταν ανήλικη τότε, μετά από καταγγελία πολίτη. Τότε ήταν 15 ετών και ήταν έγκυος.

Δέκα χρόνια μετά, στις 16 Μαΐου 2018 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έστειλε αναφορά στην Εισαγγελία Ανηλίκων ότι η αδελφή του δολοφονημένου παιδιού βιώνει σωματική κακοποίηση και παραμέληση, καθώς εμφανίστηκε στο σχολείο με μώλωπες.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τη μητέρα της, η οποία αρνιόταν ότι ο σύντροφός της κακοποιεί την μικρή. Στις 21 Μαΐου 2018 έγινε ψυχολογική υποστήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας για το παιδί με αφορμή το περιστατικό με τους μώλωπες στο σχολείο.

Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, του 2018 δηλαδή, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε αίτημα φιλοξενίας για την ανήλικη. Η αδελφή του δολοφονημένου παιδιού σήμερα είναι σε ανάδοχη οικογένεια

Ξεσπά ο βιολογικός πατέρας του παιδιού

Μέσα στην άγνοια για την τύχη των παιδιών του ζούσε όλα αυτά τα χρόνια ο βιολογικός πατέρας των παιδιών ο οποίος βρίσκεται στην Πολωνία και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο ίδιος αγνοούσε την τύχη του επτάχρονου γιου του ενώ δε γνώριζε ούτε πως η κόρη του έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Μέσω του Alpha, ζητά τη σκληρή τιμωρία των δολοφόνων, ενώ με την πρώτη ευκαιρία θα ταξιδέψει στην Ελλάδα.

«Άφησα τα παιδιά με τη μητέρα τους. Ήταν πολύ καλή μητέρα, τα πρόσεχε, τα φρόντιζε, πήγαιναν σχολείο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Της είχα στείλει μηνύματα στο Facebook και στο Instagram, αλλά δε μου είχε απαντήσει», είπε μέσα από το ψυχιατρείο, όπου νοσηλεύεται.

«Θέλω να γυρίσω και να σκοτώσω αυτόν που έκανε αυτό το κακό στο παιδί μου», συμπλήρωσε ο βιολογικός πατέρας του επτάχρονου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter