Δουλεύοντας την κοινωνία

Δουλεύοντας την κοινωνία

Καθημερινά όλο και περισσότερο γίνεται φανερό ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδίδεται καθημερινά σε ένα και μόνο άθλημα: το ποιος θα δουλέψει καλύτερα και περισσότερο την ελληνική κοινωνία…

Γιατί τι διαφορετικό μπορεί να συμβαίνει όταν υπουργοί και βουλευτές του Κυριάκου έχουν ξεχυθεί στα καλοπληρωμένα τηλεοπτικά κανάλια για να υποστηρίξουν ότι:

-είναι πολύ σημαντική η μείωση κατά 13% του ΕΝΦΙΑ που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός όταν κατά την «Καθημερινή» σε 1.500 περιοχές της χώρας θα είναι υψηλότερος.

-όταν στη διάταξη αρχειοθέτησης της εμπλοκής του Αδωνη στο σκάνδαλο Novartis υπάρχουν αδιευκρίνιστα ποσά στους λογαριασμούς του αλλά δεν τρέχει και τίποτα.

-όταν στην ίδια διάταξη υπάρχουν πληρωμές προς τον Αδωνη από τον Σκάι αλλά ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι πληρωμές προς τη σύζυγό του.

-όταν ο Σκυλακάκης υποστηρίζει και μάλιστα σοβαρά ότι μία μείωση του φόρου στα καύσιμα θα ήταν «ένας αντίστροφος φόρος δηλαδή τα πιο φτωχά νοικοκυριά τα καύσιμα τα χρησιμοποιούν πολύ πιο λίγο γιατί δεν έχουν αυτοκίνητο». Και συμπληρώνει πως «αυτοί δε που έχουν δύο ή τρία αυτοκίνητα που δεν τους λες και τους φτωχούς της κοινωνίας θα ωφεληθούν περισσότερο».

-όταν οι φιλοκυβερνητικοί λοιμωξιολόγοι υποστηρίζουν ότι είναι πιο προστατευμένα τα παιδιά στα σχολεία των 27 μαθητών ανά τάξη-κελί απ’ ότι στο σπίτι.

-όταν οι κυβερνητικοί μας προτρέπουν να μην κοιτάμε τις καθημερινές εκατόμβες των νεκρών από κορονοϊό αλλά το φεγγάρι.

-όταν υποστηρίζουν ότι ενίσχυσαν το ΕΣΥ αλλά δεν το καταλαβαίνουμε.

-όταν θεωρούν ότι οι αυξήσεις στα βασικά αγαθά δεν υπάρχουν αλλά είναι τέχνασμα της αντιπολίτευσης.

-όταν τα πάντα λειτουργούν άψογα στην πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη αλλά εμείς οι αδαείς δεν το καταλαβαίνουμε.

-όταν ακόμη και ο Economist, που δεν μπορεί κανείς να τον θεωρήσει αριστερό περιοδικό, θεωρεί ότι η τσιμέντωση της Ακρόπολης από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη είναι αντίστοιχη της καταστροφής της Αθήνας από του Πέρσες.

Τόσα ψέματα, τόσα παραμύθια και τόση διαστρέβλωση της πραγματικότητας καμία ελληνική κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να υποστηρίξει. Εκτός από μία. Τη σημερινή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και μόνο για ένα από αυτά δεν θα έπρεπε να κυβερνάει τη χώρα!

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter