Δύσκολες ευρωπαϊκές μάχες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Δύσκολες ευρωπαϊκές μάχες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αγωνίζονται εντός έδρας απόψε στην Ευρώπη με σκοπό να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα με την Αταλάντα και την Μίντιλαντ αντίστοιχα.

Οι πρωταθλητές  υποδέχονται την Αταλάντα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:45) και θα έχουν στο πλευρό τους 16.000 φιλάθλους. Οι Πειραιώτες στο πρώτο αγώνα στο Μπέργκαμο ηττήθηκαν με σκορ 2-1 και σήμερα αναζητούν την πλήρη ανατροπή για την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League. Η ήττα στο πρώτο ματς σε συνδυασμό με την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Στο Ρέντη ωστόσο επικρατεί αισιοδοξία και άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού πιστεύουν στην πρόκριση.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται κανονικά ο Εμβιλά που ήταν αμφίβολος. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τους εξής 25 ποδοσφαιριστές: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στη ρεβάνς του Conference League τη Μίντιλαντ (22:00) με σκοπό να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Ένα από τα «όπλα» του Δικεφάλου είναι η έδρα που μετά από πολύ καιρό θα έχει πάνω από 10.000 οπαδούς.  Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) δεν είναι απαγορευτικό για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο θα χρειαστεί να πιάσουν υψηλή απόδοση για να πάρουν την πρόκριση.

Ο Λουτσέσκου στην τελευταία προπόνηση έχασε τον Τσούμπα Άκπομ με ενοχλήσεις στο δικέφαλο  και πλέον ο Τσόλακ ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός από τον Ακπομ νοκ άουτ είναι και ο Τόμας Μουργκ . Την αποστολή του Δικεφάλου συγκροτούν οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ και Κούτσιας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter