«Έφυγε» από τη ζωή ο ξάδελφος του Θ. Καρυπίδη που κατείχε τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Αρης

«Έφυγε» από τη ζωή ο ξάδελφος του Θ. Καρυπίδη που κατείχε τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Αρης

Στο πένθος βυθίστηκε ο ποδοσφαιρικός Άρης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Καρυπίδης του Ανέστη, ο οποίος ήταν ξάδερφος του ιδιοκτήτη και κατείχε τη θέση του προέδρου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Ο Θ. Καρυπίδης νοσηλεύονταν εδώ και ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και σήμερα «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από τον κορονοϊό.

Η ΠΑΕ Άρης με επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η οικογένεια του Αρη είναι από σήμερα φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης του Ανέστη, σε ηλικία 49 χρόνων.

Η οδύνη όλων μας είναι μεγάλη. Ο εκλιπών υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση την ΠΑΕ Αρης από το 2018.

Η ΠΑΕ Αρης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Θόδωρε, καλό ταξίδι…».

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια και τους οικείους του Θόδωρου Καρυπίδη για τον χαμό του:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θόδωρου Καρυπίδη του Ανέστη που κατείχε τη θέση του Προέδρου στην ΠΑΕ Άρης. Καλό ταξίδι…».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η λίγκα: «Με βαθιά οδύνη, ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Σούπερ Λίγκας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του Θεόδωρου Α. Καρυπίδη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης του Ανέστη υπηρέτησε την ΠΑΕ Άρης με συνέπεια και ήθος, ενώ διετέλεσε και εκπρόσωπος της ομάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, ξεχωρίζοντας για τη μετριοπάθεια, τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις, αλλά και τις άριστες σχέσεις με όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα…».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter